GECI MOTO TEXTIL
O gama larga de geci sport,enduro,touring de vara sau sezon rece din material textil o puteti gasi acum la pret redus in magazinul nostru Viomotor Center din Oradea,Marci consacrate Bering,A-pro,Spidi,Ixon,Vanucci,Dainese,Probike,Shima ,toate protectii cu omologare CE de inalta calitate level 2.

GECI MOTO TEXTIL Contine 57 produse.

Subcategorii

 • GECI BERING
  Importator si distribuitor echipamente si accesorii Bering o marca consacrata pe plan mondial cu o gama larga de produse de inalta calitate.O varietate de geci sport,enduro,touring din material textil si piele,cizme,manusi,pantaloni la pret redus in magazinul Viomotor Center din Oradea.
 • GECI A-PRO

  Geci moto pentru motociclisti cu protectii omologate CE ,brenduri renumite Bering-Ixon-A-pro-Spidi-Dainese toate le gasiti in magazinele Viomotor din Oradea si Bucuresti-Mures-Brasov la preturi promotionale.

 • GECI SHIMA
  O noua gama cu experienta in domeniul motociclistic SHIMA vine cu o varietate de modele si culori pentru geci,manusi,pantaloni,cizme din textil si piele pentru diferite sezoane,waterproof,sport,enduro,touring,omologare CE,protectii poron,kevlar,D3O,la preturi reduse.

 • GECI SEGURA

  Echipamente moto de calitate si protectie SEGURA - geci textil cu protectie umeri-coate-spate level 2 D3O-safetech le puteti gasi in magazinul Viomotor Center din Oradea.

 • GECI IXON

  Echipamente si accesorii moto marca IXON - geci moto textil,material waterproof si cu o densitate mare ,rezistenta la abrafiune.Echipate cu protectii la coate,umeri si spate ,omologate CE-D3O-Level2.

 • GECI ARCTIVA
 • GECI MACNA
  Macna echipamente pentru motociclisti si Atv in Oradea str.Decebal 59 ,la preturi reduse geci,pantaloni,manusi,ghete,cizme,pantaloni sport/touring din piele si textil.Macna o marca renumita in lumea moto cu produse de inalta calitate.
pe pagina
Se afiseaza 1-12 din 57 articole
Se afiseaza 1-12 din 57 articole