shima-piston-geaca-moto

Shima Piston geaca din piele si textil

1.649,00 lei
cu TVA
NEGRU

PISTON este o jachetă de motocicletă strânsă din piele și plasă, concepută pentru turismul sportiv pentru tot sezonul de vară. Această jachetă unică, atrăgătoare, este concepută pentru a rezista la vremea caldă, oferind în același timp protecție împotriva abraziunilor și impacturilor. Este echipat cu glisoare externe pe umeri și protectoare certificate CE pe spate, umeri și coate. Pentru siguranță suplimentară, permite și instalarea unui protector pentru piept SAS-TEC opțional - vândut separat. Construcția 3D ergonomică cu panouri avansate din piele elastică pe spate și coate, țesătură elastică de-a lungul axilelor și o talie reglabilă garantează o potrivire perfectă pe corp. 

 

1 Produse
SELECTEAZA MARIME
Culoare
PRODUCATOR
GEN
MATERIAL
Cantitate
IN STOC

Descriere

PISTON este o jachetă de motocicletă strânsă din piele și plasă, concepută pentru turismul sportiv pentru tot sezonul de vară. Această jachetă unică, atrăgătoare, este concepută pentru a rezista la vremea caldă, oferind în același timp protecție împotriva abraziunilor și impacturilor. Este echipat cu glisoare externe pe umeri și protectoare certificate CE pe spate, umeri și coate. Pentru siguranță suplimentară, permite și instalarea unui protector pentru piept SAS-TEC opțional - vândut separat. Construcția 3D ergonomică cu panouri avansate din piele elastică pe spate și coate, țesătură elastică de-a lungul axilelor și o talie reglabilă garantează o potrivire perfectă pe corp. Jacheta are cusături sigure dublu întărite și un strat dublu de piele în locurile cele mai expuse la răni. DuoLayer Protection™ pe coate oferă rezistență și protecție suplimentară la rupere. Construcția ușoară din plasă a acestei jachete de piele pentru bărbați permite aerului să curgă liber. Pentru a oferi o răcire și mai mare sau, dacă este necesar, încălzire, jacheta PISTON este echipată cu sistemul EvoLINK, care vă permite să purtați o vestă accesorie de răcire sau încălzire. Caracteristicile suplimentare care asigură un confort excelent includ un buzunar uscat, panouri reflectorizante și două tipuri de fermoare de conectare pentru a-l conecta cu ușurință cu pantalonii SHIMA selectați. Modelul PISTON combină respirabilitatea și durabilitatea. Acesta este un articol esențial pentru plimbările intense și fierbinți de vară.

Atâtea straturi pentru a te proteja

Mesh este prietenul motociclistului în zilele caniculare. Jacheta SHIMA PISTON oferă o cantitate uriașă de flux de aer rece necesar pentru călărie în zilele caniculare. Proiectat cu panouri de plasă extra-mari, este certificat CE. Construcția ușoară din plasă maximizează fluxul de aer, iar pielea protejează împotriva abraziunilor și impacturilor, astfel încât să arătați și să vă simțiți grozav fără a vă compromite siguranța. Combinația dintre panouri mari din plasă cu ventilație eficientă și construcția din piele a jachetei PISTON este perfectă pentru iubitorii plimbărilor de vară. Acest model are un strat suplimentar de piele naturală foarte rezistentă cusut sub materialul exterior. DuoLayer Protection™ este standard pentru majoritatea produselor din piele SHIMA. Această soluție oferă protecție suplimentară și rezistență la rupere în locurile cele mai expuse la leziuni de impact.

Siguranta garantata

Jacheta PISTON oferă siguranța de care are nevoie fiecare motociclist în plimbările zilnice de vară. Este echipat cu glisoare exterioare pentru umăr care oferă protecție suplimentară în cazul contactului cu asfaltul. Aceste glisoare sunt fabricate din material sintetic dur de înaltă calitate, rezistent la abraziune și sunt montate solid - toate acestea pentru a vă spori siguranța. Mai mult, jacheta are cusături sigure dublu-întărite pentru o mai bună rezistență și durabilitate.

Ajustare dinamică

Modelul PISTON a fost construit avand in vedere turismul sportiv pentru intregul sezon estival. Ca geacă de piele pentru bărbați cu o croială obișnuită, are un aspect atractiv. Realizat cu panouri flexibile din piele sub forma de acordeon pe coate si spate, asigura o potrivire excelenta si un confort de durata in timpul calariei. Acumularea de material în panouri îmbunătățește suplimentar protecția părților selectate ale corpului. Numeroase panouri flexibile asigură o potrivire dinamică în timpul mersului și nu împiedică mișcarea, permițându-vă să vă concentrați pe deplin pe drum.

Indiferent de vreme

Există un buzunar ascuns în căptușeala jachetei PISTON. „Buzunarul uscat” este realizat din material impermeabil, astfel încât lucrurile dumneavoastră personale vor fi în siguranță în timpul călăriei chiar și în zilele umede. Nu am uitat nici de plimbările de noapte. Jacheta PISTON folosește inserții reflectorizante realizate folosind tehnologia microsferică. Sistemul Night Vision oferă motociclistului vizibilitate din toate părțile după întuneric.

Protectie avansata a corpului

Această jachetă de motocicletă a fost creată pentru a oferi protecție și confort excelent. Fabricat din piele A+ de cea mai înaltă calitate și țesătură specială Mesh, asigură atât respirabilitate, cât și durabilitate. Ca standard, PISTON este echipat cu sistemul de protectie certificat SHIMA ArmorPlus CE pe spate si protectii certificate pe umeri si coate. Protecțiile sunt realizate din tehnologie PU cu celule deschise, care în condiții normale cooperează liber și imperceptibil cu corpul. Când este supus unui impact brusc, materialul se întărește rapid, absorbind cea mai mare parte a impactului. PISTON vă permite să extindeți sistemul de protecție prin instalarea unui accesoriu de protecție pentru piept SAS-TEC. Protectia de piept se vinde separat.

Detalii produs

NEGRU
1 Produse

Referințe specifice

Recenzii

Nu există recenzii ale clienților pentru moment.

S-ar putea să vă placă și

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
To top

Înregistrare cont nou