Redresor Optimate 2 12V -0.8A

Redresor motociclete Optimate 2 12V -0.8A

336,00 lei
cu TVA
38070563

Încărcător de baterii OptiMate 2

Curent de încărcare: 0,8A (curent constant)
interior / exterior (temperatura cea mai scăzută: -4 ° F / -20 ° C)
Începeți cu tensiune scăzută de 2V
Ideal pentru: baterii STD, AGM și GEL de 12V de la 3 la 96Ah
Design: carcasă rezistentă la intemperii,cablu de baterie rezistent la intemperii și set de cleme de baterie standard incluse.

PRODUCATOR
Electrice
Cantitate
IN STOC

Descriere

Încărcător de baterii OptiMate 2

Optimate2 economisește bateriile în cazul în care alte încărcătoare nu reușesc, deoarece testul avansat de preîncărcare detectează diferența dintre o baterie descărcată care trebuie reîncărcată și o baterie sulfatată complet descărcată care trebuie salvată.
Optimate2 economisește, încarcă, testează și întreține bateria, o face mai puternică și își mărește durata de viață.
Progresul este afișat pe afișajul LED ușor de citit.
Încărcare: Controlul de încărcare ampmatic adaptează curentul la fiecare dimensiune / stare a bateriei pentru a realiza cea mai rapidă și mai completă încărcare. În modul de egalizare a tensiunii celulare, performanța bateriei este optimizată.
Testare și întreținere: Testarea bateriei după încărcare pentru a verifica starea bateriei. Încărcarea prin degajare interactivă este ideală pentru întreținerea nesupravegheată, care durează câteva luni.
Sigur: fără scântei la conectare. Protecție electronică completă. Mod de așteptare „eco” de economisire a energiei (<0,5 wați). îngrijire cuprinzătoare inovatoare pentru toate bateriile plumb-acid de 12v! Încărcător baterie 12v 0.8a în 4 trepte și dispozitiv de întreținere întreținere avansată a bateriei 12v!
Optimate 2 prelungește durata de viață și îmbunătățește performanța unei baterii de 12v instalată într-un vehicul / barcă sau sistem alimentat cu baterie care nu este utilizat zilnic, chiar și la temperaturi sub îngheț.
Optimate 2 determină starea bateriei, încarcă bateria, apoi o menține 100% pregătită și alimentează sistemul de alarmă, afișajul, computerul de bord etc.
Programul de întreținere Optimate oferă doar ceea ce are nevoie bateria, niciodată prea mult sau prea puțin.
Mai multă energie a bateriei, o durată mai mare de viață a bateriei, economisiți „bateria moartă” Optimate2, un dispozitiv automat de încărcare și întreținere bazat pe deviza „conectați-vă și uitați”.
Acest lucru optimizează performanța bateriilor moderne, încapsulate, de 12 V, care sunt utilizate în aplicații critice de pornire a motorului, de exemplu pentru pornirea funcțiilor de pornire / oprire ecologice și a vehiculelor sportive cu sisteme de combustibil și aprindere sensibile la tensiune.
Program de încărcare, optimizare și întreținere în mai multe etape, ideal pentru toate bateriile starter și ciclu profund încapsulat (covor de sticlă asorbant), bateriile efb (baterie inundată îmbunătățită) și bateriile de calciu cu plumb cu 12 V.
Salvare de impulsuri de joasă tensiune cu protecție electronică pentru bateriile descărcate accidental.
Programul modern de întreținere optimate menține bateria 100% pregătită și furnizează energie pentru circuitele „pornite permanent”.
Potrivit pentru baterii pentru motociclete, mașini și bărci.

SIGUR: Nu există risc de supraîncărcare. Complet sigur pentru electronica vehiculului. Suprimarea scânteii. Sigur pentru întreținerea pe termen lung a bateriei. Potrivit pentru baterii pentru motociclete, mașini și bărci.

Detalii produs

38070563

Referințe specifice

cod EAN13
5425006145206

Recenzii

Nu există recenzii ale clienților pentru moment.

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
To top

Înregistrare cont nou