• La reducere!
  • -554,00 lei
shark casca moto spartan gt pro

Casca Shark SPARTAN GT PRO CARBON SKIN Carbon Mat

2.754,00 lei
2.200,00 lei Economisiți cantitatea
cu TVA
Trimitem pânâ la 24 ore
HE1351EDMA

Know-how-ul SHARK, un punct de referință în materie de protecție, și standardele noastre de proiectare și producție ne permit să depășim limitele în materie de siguranță. Adoptarea noului standard UNECE 22-06 a fost o simplă formalitate pentru casca noastră integrală sport GT de referință.

Datorită unei combinații de straturi de fibră de sticlă și carbon, combinate cu EPS multidensitate, SPARTAN GT PRO oferă cel mai înalt nivel de protecție de pe piață. Spoilerul spate dublu optimizează profilul acestei căști sport GT pentru a limita rezistența aerodinamică. 

Vizorul optic anti-zgârieturi clasa 1 protejează pilotul de stropi, iar sistemul său de blocare în 4 puncte, derivat direct din modelul nostru de curse, RACE-R PRO GP, oferă un nivel suplimentar de siguranță. 

1 Produse
SELECTEAZA MARIME
Culoare
PRODUCATOR
Cantitate
IN STOC

Descriere

SPARTAN GT PRO CARBON combină tot ce este mai bun în materie de confort și siguranță, datorită țesăturii ALVEOTECH cu proprietăți antimicrobiene, certificată SANITIZED®, și conceptului "SHARK EMERGENCY RELEASE SYSTEM", care permite îndepărtarea rapidă și intuitivă a gâtului și a apărătorilor de obraz în caz de accident.

PROFIL AERODINAMIC

Profilul modelului SPARTAN GT PRO a fost proiectat pentru o performanță de prim rang. Forma căștii limitează bufnetul și rezistența la înaintare. Fiecare detaliu a fost conceput pentru a limita zgomotul. Sistemul său de ventilație este în întregime reglabil și optimizat, prevăzut cu trei orificii de intrare și două ieșiri cu efect Venturi.

FINISAJE PREMIUM

SPARTAN GT PRO are finisaje de înaltă calitate, cele mai recente inovații și experiența de lungă durată a SHARK în proiectarea căștilor integrale.

CALITATEA OPTICĂ

Pentru a oferi o calitate optică de neegalat, viziera cilindrică este clasificată în clasa 1 cu grosime variabilă: fără distorsiuni vizuale, indiferent de unghiul de vedere. Și nu există niciun risc de ceață pe vizieră datorită foliei Pinlock 120 Max Vision® furnizate.

CONFORT DE NEEGALAT

SPARTAN GT PRO este echipat cu plăcuțe de obraz 3D "Morpho" pentru o potrivire perfectă, oferind confort și susținere optime în timpul călătoriilor lungi. De asemenea, dispune de două perdele pentru bărbie, fie că este vorba de iarnă sau de vară.

Detalii produs

HE1351EDMA
1 Produse

Referințe specifice

Recenzii

Nu există recenzii ale clienților pentru moment.

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
To top

Înregistrare cont nou