SC. VIOMOTOR SRL, Str. Bulevardul Dacia  Nr. 103, Oradea, Bihor
Sunați-ne acum: +0359-466-065
E-mail: office@viomotor.ro

Despre noi

Firma  nostra  Viomotor  Center  Srl.  activeaza  din  1997  in  domeniul  comercializarii  de piese  moto,accesorii si echipamente moto.

Suntem reprezentantii si importatori a unor mari branduri moto cunoscute si afirmate pe piata  romaneasca si  internationala. Datorita echipei noastre de profesionisti si seriozitatea afacerii  avem o reputatie foarte buna in randul clientilor nostrii. Din catalogul nostru online de piese,accesorii si echipamente moto puteti comanda piese, accesorii si echipamente pentru motocicleta Dvs!

Intreaga gama de piese moto, echipamente si accesorii moto sunt de calitate garantata, in conformitate cu actualele norme de siguranta europeana, deci aveti posibilitatea sa comandati linistitori care produs comercializat de noi! Va asteptam daca aveti probleme de service sau daca aveti nevoie de piese moto, accesorii si echipamente moto profesionale!

Viomotor pune accent pe importul de accesorii, echipamente si piese moto de calitate superioara la preturi accesibile!

Pentru mai multe detalii si REDUCERI la piese moto, accesorii si echipamente moto, nu ezitati sa ne contactati, puteti sa ne sunati la: 0745811481 sau e-mail la: office@viomotor.ro

To top

Înregistrare cont nou