• La reducere!
  • -50,00 lei

Casca Nolan N80-8 Starscream cu ochelari de soare

1.649,00 lei
1.599,00 lei Economisiți cantitatea
cu TVA
Trimitem pânâ la 24 ore
N88000588070

Punctul culminant al căștilor integrale de șosea din policarbonat, moștenitorul foarte apreciat N87. Cu designul său îndrăzneț și modern, această cască redefinește excelența. Fiecare detaliu, de la carcasă până la orificiile de ventilație plasate strategic, a fost definit de Nolan. Experimentați un confort și un stil de neegalat.

Culoare

PLAT NEGRU (ALB - ROȘU - VERDE)

1 Obiect
SELECTEAZA MARIME
Culoare
PRODUCATOR
Cantitate
IN STOC

Descriere

NERS: Casca N80-8 este echipată cu NERS, sistemul Nolan Emergency Release. Această funcție inovatoare garantează îndepărtarea rapidă și ușoară a căștii în caz de urgență, pentru siguranță maximă în situații critice.



LPC - Liner Positioning Control: Această caracteristică îmbunătățește potrivirea și confortul, permițând reglarea precisă a poziției căptușelii.



Parasolar VPS cu sistem automat de rechemare: Asigură o vedere clară în diferite condiții meteorologice. Sistemul de rechemare automată oferă confort maxim, permițându-vă să reglați parasolarul VPS extrem de ușor.



N-Com Ready cu ESS (Semnal de oprire de urgență): N80-8 este echipat cu sistemul N-Com Ready, care permite integrarea perfectă a sistemelor de comunicații în cască. În plus, este pregătit pentru sistemul ESS (Semnal de oprire de urgență), care mărește siguranța prin semnalizarea frânării altor utilizatori ai drumului.



Pinlock®: Tehnologia Pinlock® creează o etanșare care împiedică aburirea vizierei, asigurând întotdeauna o vedere clară în orice condiții meteorologice.

N88000588070
1 Obiect

Nu există recenzii ale clienților pentru moment.

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
To top

Înregistrare cont nou