WINCHESTER 2.0 geaca piele shima

WINCHESTER 2.0 geaca moto din piele

1.249,00 lei
cu TVA
Trimitem pânâ la 24 ore
WIN-00122

Clasică și atemporală - așa poate fi descrisă geaca Shima WINCHESTER 2.0. Este fabricat din piele naturală moale, de înaltă calitate, care asigură nu numai un design clasic, ci și durabilitate și durabilitate ridicate. Este partenerul perfect de călătorie pentru motocicliștii care apreciază aspectul frumos. Este o eleganță clasică care va fi perfectă nu numai atunci când conduceți prin oraș. 

1 Obiect
SELECTEAZA MARIME
Culoare
PRODUCATOR
GEN
MATERIAL
STIL
Cantitate
IN STOC

Descriere

Un clasic modern

Clasic și atemporal - așa poți descrie jacheta WINCHESTER 2.0. Este fabricat din piele naturală moale, de înaltă calitate, care asigură nu numai un design clasic, ci și rezistență și durabilitate ridicate. Este partenerul perfect de călătorie pentru motocicliștii care apreciază aspectul frumos. Jacheta WINCHESTER 2.0 este o eleganță clasică care va fi perfectă nu numai atunci când călătoriți prin oraș.  

Ia o pauza

Știm că, pe lângă confort și siguranță, plăcerea de a conduce este importantă și pentru tine. Senzația de răcoare ușoară și o rafală de aer proaspăt sunt ingredientele sale inseparabile. Jacheta WINCHESTER 2.0 are fermoare de ventilație pe mâneci. Datorită acestora, puteți doza afluxul de aer proaspăt în funcție de preferințe. 

Protecția pe care o meriți

WINCHESTER 2.0 este o jachetă care ține la confortul și siguranța ta. Este echipat cu protectoare respirabile și certificate AirForce™ by SHIMA pentru cot, umeri și spate - toate incluse cu jacheta, toate de cel mai înalt nivel CE (Nivel 2). Producția jachetei WINCHESTER 2.0 folosește tehnologia cusăturilor duble întărite în siguranță, care, combinată cu piele naturală de înaltă calitate, vă garantează nivelul de siguranță pe care îl meritați.   

Confort în fiecare centimetru

Jacheta WINCHESTER 2.0 a fost conceputa in asa fel incat sa aiba grija de confortul tau la cel mai inalt grad, motiv pentru care modelul WINCHSTER 2.0 are insertii elastice din piele pe coate care se potrivesc mai bine in timpul mersului. Calitatea și ușurința de utilizare sunt îmbunătățite și de opțiunea de ajustare a lățimii. Jacheta WINCHESTER 2.0 poate fi adaptată rapid și ușor la silueta și preferințele dumneavoastră.

Detalii produs

WIN-00122
1 Obiect

Referințe specifice

Recenzii

Nu există recenzii ale clienților pentru moment.

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
To top

Înregistrare cont nou