• La reducere!
  • -50,00 lei
Geaca lady shima Hero 2.0 textil impermeabila

Shima Hero 2.0 Lady geaca moto

1.249,00 lei
1.199,00 lei Economisiți cantitatea
cu TVA
Trimitem pânâ la 24 ore
5904012603691

HERO 2.0 este geaca pentru femei,material textil preferată într-o nouă versiune! Echipată cu un strat de încălzire detașabil și o membrană impermeabilă NextDry, este un model cu funcționalitate multi-sezonieră. Siguranța ta este asigurată de un set de protecții respirabile și certificate pentru spate, șolduri și coate (lvl 2) și de numeroase elemente reflectorizante. În zonele sensibile, geaca este întărită cu țesătură CORDURA durabilă, rezistentă la abraziune și rupere. În plus, jacheta este echipată cu un sistem extins de ventilație - are panouri mari inovatoare în partea din față, care oferă diverse posibilități de reglare a fluxului de aer, panouri de ventilație excepțional de lungi pe antebrațe și un panou mare, reglabil, pe spate.

1 Obiect
SELECTEAZA MARIME
Culoare
PRODUCATOR
GEN
MATERIAL
STIL
Cantitate
IN STOC

Descriere

HERO 2.0 LADY este un model care isi va indeplini perfect rolul atat in zilele reci cat si in zilele caniculare. Are până la 3 straturi, datorită cărora vei fi pregătit pentru orice vreme. Stratul izolator vă va oferi o căldură optimă, iar membrana de înaltă calitate NextDry™ vă va proteja în timpul ploii neașteptate. Poti indeparta rapid si usor ambele straturi interioare, iar pe drum le poti transporta intr-un buzunar spatios impermeabil la spatele jachetei. Purtand doar o jacheta, fara straturi suplimentare, te vei simti placut cool. Cu geaca HERO 2.0 LADY poți călători indiferent de vreme.Nu numai confortul tău termic este important. Siguranța dumneavoastră este de cea mai mare importanță pentru noi. Protecția jachetei HERO 2.0 LADY este asigurată de protecția pentru cot, umeri și spate certificate AirForce™ by SHIMA. Siguranța dumneavoastră este, de asemenea, influențată de cusăturile duble întărite în siguranță și de panourile reflectorizante care vă îmbunătățesc vizibilitatea după întuneric.

Durabilitatea și vitalitatea sunt, fără îndoială, trăsăturile care caracterizează geaca HERO 2.0 LADY. Acest lucru se datorează în principal armăturilor din material CORDURA®. Sunt amplasate în locuri strategice și cresc durabilitatea jachetei. Țesătura avansată CORDURA® este cunoscută pentru durabilitatea și rezistența la abraziune și rupere. Și toate acestea pentru a vă oferi cea mai bună siguranță posibilă.

Potrivirea corectă este responsabilitatea utilizatorului. Îmbrăcămintea trebuie să fie confortabilă, dar nu strânsă: nu ar trebui să provoace disconfort atunci când își asumă o poziție normală de condus, iar purtătorul trebuie să poată ajunge cu ușurință la comenzi.

Pentru a determina corect dimensiunea exactă, măsurăm aproape de corp. Banda de măsurare nu trebuie să fie strânsă. Când măsori, cel mai bine este să purtați numai haine ușoare, mulate și să stați într-o poziție liberă, dar verticală. Pentru a face măsurarea mai precisă, utilizați ajutorul unei a doua persoane. Dacă valorile măsurate se încadrează între diferite dimensiuni - alegeți întotdeauna dimensiunea mai mare.

Detalii produs

5904012603691
1 Obiect

Referințe specifice

cod EAN13
5904012603691

Recenzii

Nu există recenzii ale clienților pentru moment.

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
To top

Înregistrare cont nou