• La reducere!
  • -190,00 lei

Spidi Netrunner H2OUT Geacă moto textil impermeabilă

1.904,00 lei
1.714,00 lei Economisiți cantitatea
cu TVA
Trimitem pânâ la 24 ore
D187/010

Spidi Netrunner este un design nou, avansat din punct de vedere tehnologic, care a fost dezvoltat pentru a oferi o protecție excelentă motocicliștilor care operează în climatele calde și tropicale. Ventilația semnificativă este oferită de panourile mari din plasă de pe mijlocul pieptului, partea superioară a pieptului, brațe și spate, permițând aerului să circule direct pentru a răcori motociclistul fără a compromite siguranța.

1 Obiect
SELECTEAZA MARIME
Culoare
PRODUCATOR
GEN
MATERIAL
STIL
Cantitate
IN STOC

Descriere

Șasiul principal este un nailon 6.6 de înaltă tenacitate Extra Tenax triplu răsucit, oferind o rezistență excelentă la abraziune și perforare. Jacheta Netrunner are certificare CE conform standardului Pr En 17092-3:2017 Clasa AA și este dotată cu protecții detașabile ForceTech în umeri și coate, care sunt certificate CE conform standardului EN 1621-1:2012. Jacheta vine, de asemenea, cu o căptușeală impermeabilă H2Out, care poate fi folosită atât în interior, cât și în exterior, Are o barieră hidrofugă la încheieturi și în partea inferioară pentru a oferi o rezistență excelentă la apă chiar și în cele mai puternice ploi torențiale.

Netrunner dispune de o membrană impermeabilă inovatoare care poate fi purtată în interiorul jachetei în timpul unei ploi ușoare, sau în exterior în cazul furtunilor. Membrana are "ghetre" reglabile pentru a se adapta pentru utilizarea InsideOUT.

Există elemente reflectorizante 3M® Scotchlite® pentru o vizibilitate excelentă pe timp de noapte și există o conexiune cu fermoar de la jachetă la pantalon pentru o siguranță suplimentară. Pentru a se asigura că jacheta poate fi adaptată pentru a se potrivi perfect, aceasta are sistemul de reglare integrată Ergofit System de la Spidi, cu un sistem de închidere E.S.T. reglabil pe guler. Pentru acele ploi neașteptate, există un buzunar exterior impermeabil, care oferă protecție dublă atunci când ai la exterior căptușeala impermeabilă H2Out.

Caracteristici:
-Țesătură din poliester
-Material reflecorizant
-Țesătură laminată din 3 straturi, respirabilă, impermeabilă și rezistentă la vânt
-Căptușeală detașabilă H2Out
-Protecții umeri detașabile Force-Tech CE certificat EN 1621-1:2012
-Protecții cot Warrior Lite certificat CE EN1621-1 Lev.2 
-Buzunar protecție spate pentru Lev. 1 Z53 / Lev.1 Z54 / Lel. 2 Z147
-Insideout: membrană H2Out impermeabilă utilizabilă în interior și exteriorul articolelor de îmbrăcăminte SPIDI
-Greutate medie 2,0 Kg

Întreținere:
 - Se spală la sub 40 ° C 
 - Se usucă prin picurare,fără centrifugă.
 - Se calcă la  temperatura maximă de 110 ° C a plăci calcatorului.
 - Nu se curăță uscat

Detalii produs

D187/010
1 Obiect

Referințe specifice

Recenzii

Nu există recenzii ale clienților pentru moment.

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
To top

Înregistrare cont nou