Ixon IX-Airbag U03 airbag vesta moto

Ixon IX-Airbag U03, airbag vasta

1.970,00 lei
cu TVA
Trimitem pânâ la 24 ore
100121001-1055

Atenție! La acest produs apar costuri suplimentare pentru înregistrarea vestei.

Vesta poate fi înregistrată la www.inemotion.com sau prin intermediul aplicației My In&Box App. De asemenea, aveți nevoie de aplicația My In&Box App pentru a debloca și configura vesta.

Universală, autonomă, confortabilă, vesta Ixon IX-AIRBAG U03 cu tehnologia In&motion încorporată a fost concepută pentru toți utilizatorii de vehicule pe 2 roți. Autonomă, vesta este compatibilă cu toate jachetele de motociclist*, permițând o utilizare fără constrângeri. Activați-o, închideți-o, uitați de ea!

1 Obiect
SELECTEAZA MARIME
PRODUCATOR
GEN
Cantitate
IN STOC

Descriere

Vestă airbag Ixon IX-Airbag U03

ATENȚIE - utilizarea nerestricționată este asociată cu costuri suplimentare incepand de la 25europe an si crescand in functie de cerinte.

https://www.inemotion.com/myinemotion/en/moto-membership

Vesta IX-Airbag U03 funcționează numai cu In & Box activat. Este creierul sistemului, după cumpărare activat timp de 48 de ore și trebuie apoi înregistrat și activat de compania In & Motion separat, ceea ce implică costuri suplimentare. Acest lucru se poate face fie prin leasing (ofertă Revolution), fie prin achiziționarea In & Box (ofertă obișnuită). Informații suplimentare pot fi găsite în textul de mai jos.

Singurul airbag electronic inteligent care poate fi purtat sub aproape orice sacou a fost testat chiar de cei mai buni piloți profesioniști. A fost dezvoltat în colaborare cu piloții Ixon în MotoGP, EWC și FSBK. Programul Ixon GPWorld a fost concentrat împreună cu In & Motion pe această combinație airbag - structura Ixon Innovative Racing Lab și implicarea cursanților profesioniști au făcut acest lucru posibil. Deci, în 2016, 4 piloți au fost echipați cu airbag-ul, 2017, erau deja 20 și 2018 chiar și 21 de piloți. Dar, de asemenea, cei 500 de testeri beta din Europa, cu un total de peste 1,5 milioane de kilometri parcurși, au contribuit la experiența lor într-o măsură semnificativă. Vesta IX-Airbag U03 aparține celor trei airbaguri aprobate de FIM.

Numai câteva dintre numeroasele argumente ale IX-Airbag U03 sunt posibilitățile universale de aplicare, fără cabluri sau senzori enervanți, detectarea și umflarea extrem de rapidă, dar și premiul conform Classe SRA 5. Pe scurt: porniți-l, purtați-l , uita!

Caracteristici:

universal:
compatibil cu orice sacou (potrivit pentru motociclism și care îndeplinește cerințele de dimensiune)
funcționează autonom / independent
fără fir
nu sunt necesari senzori pe motocicletă
puternic:
inflație extrem de rapidă (22 ms)
sistem electronic de detectare (33 ms)
protejează toracele, abdomenul, coloana vertebrală, gâtul și claviculele
protector de spate integrat, testat (respectă standardele de siguranță din EN 1621-2, nivel 1)
Evaluarea de 5 stele a SRA
până la 20 de ore de utilizare
Volum de umflare de 12 litri
Timp de reîncărcare de 2 ore
tehnologie inteligentă, viabilă
automat:
fără cabluri și fără senzor
sistem electronic de detectare
algoritmi încorporați
confortabil:
ușor real - doar 1,3 kg
design ergonomic
Plasa 3D cu interior respirabil
disponibil în 5 dimensiuni: XS, S, M, L, XL, XXL
Adjudecare:

5 din 5 stele în evaluarea SRA:

SRA este o organizație independentă care include toate companiile de asigurări franceze. Vesta a fost testată de CRITT, mandatată de SRA. Punctele testate au fost: zonele de protecție, timpul de detectare, timpul de umflare și performanța de protecție.
Instrucțiuni de îngrijire:

nu vă spălați cu mașina sau cu mâinile
curățare chimică posibilă sau cu perie și cârpă umedă
Materiale:

poliamidă
elastan
poliester
Dimensiuni:

XS: 37 - 42 cm (lungime talie - umăr), cu 4 cm mai puțin circumferința abdomenului decât mărimea s
S: 37 - 42 cm (lungime talie - umăr)
M: 40 - 45 cm (lungime talie - umăr)
L: 42 - 47 cm (lungime talie - umăr)
XL: 42 - 47 cm (lungime talie - umăr)
XXL: 42 - 47 cm (lungime talie - umăr)
Nota producatorului:

Vesta IX-Airbag U03 funcționează numai cu In & Box activat. Este creierul sistemului, după achiziție activat timp de 48 de ore și trebuie apoi înregistrat și activat de compania In & Motion separat. Acest lucru se poate face fie prin leasing (ofertă Revolution), fie prin achiziționarea In & Box (ofertă obișnuită). Această tehnologie airbag unică, viabilă, are un buton de deblocare, este instalată și conectată într-un singur clic, poate încărca și actualiza sistemul, oferă o detectare electronică ultra rapidă a airbag-ului în caz de accident și se caracterizează prin următoarele trei criterii:

Detectare: datorită algoritmilor încorporați, sistemul inteligent In & Box analizează mișcările motociclistului de 1000 de ori pe secundă pentru a detecta o cădere.
Protejați: în mai puțin de 55 ms, perna airbagului este umflată pentru a proteja cele mai sensibile zone ale corpului.
Perfect: software-ul In & Motion colectează toate datele pentru a se îmbunătăți constant și pentru a oferi o protecție și mai bună și personalizată.
Revoluţie:
Tip: Închirierea In & Box
Preț: 12 Euro / pe lună sau 120 Euro / pe an
Actualizări / optimizări: da
Tabloul de bord (aplicație mobilă): da
Libertate: anulați oricând (Nu mai conduceți o motocicletă, trebuie doar să anulați contractul de închiriere și să returnați In & Box la In & Motion în 14 zile.)
Serviciu VIP: da (Serviciu special dacă aveți o problemă cu In & Box.) În termen de 72 de ore, va fi livrat un nou In & Box.)
Actualizare în & Box: da
opțiune de cumpărare după 3 ani: 99 Euro
Regulat:
Tip: Cumpărați In & Box
Preț: 399 Euro
Actualizări / optimizări: da
Tabloul de bord (aplicație mobilă): da
Libertate: -
Serviciu VIP: nu
Actualizare în & Box: nu
opțiune de cumpărare după 3 ani: -
Oferta Track (poate fi combinată cu oferta Revolution și Regular):
Tip: rezervabil lunar sau anual
Preț: 8 Euro / pe lună sau 25 Euro / pe an
Informații: Aveți posibilitatea să alegeți una dintre ofertele de pistă, să rămâneți protejat pe pistă și să beneficiați de garanțiile asociate.
Ce include clubul In & Motion:

Up & In Up Box: După 3 ani consecutivi de leasing, obțineți noua generație de In & Box când este disponibilă.
Compatibilitate cu jachete de motocicletă, costume de piele, hanorace și cămăși:
Pentru a vă asigura că puteți purta vesta Ixon IX Airbag U03 sub îmbrăcămintea de protecție, trebuie să vă măsurați atât dvs. cât și îmbrăcămintea afectată după cum urmează.

Măsurați circumferința pieptului și circumferința taliei. Adăugați cele două valori după aceea. Apoi împărțiți suma la 2 și vă amintiți această valoare ca „A”.
Măsurați lățimea vârfului afectat la înălțimea axilei și la nivelul buricului. Asigurați-vă că strângeți haina în timp ce o măsurați fără a o deteriora pentru a obține maximul. Acum adăugați cele două valori și notați suma ca valoare B.
În cele din urmă, calculați „Valoarea B” - „Valoarea A”. Rezultatul ar trebui să fie de 13 cm sau mai mult pentru a vă asigura că partea de sus nu se deteriorează atunci când airbagul este instalat.
Notă:

Datorită reglementărilor de securitate ale companiilor aeriene, acest articol poate fi expediat doar fără cartuș de CO2 către țări din afara Europei!
Există o greșeală în broșura CE. Măsurarea taliei / umărului pentru dimensiunea XS este de 37-42cm (la fel ca dimensiunea S).
Această măsură aparține zonei de protecție oferite de protectorul de spate, care are aceeași dimensiune pentru S și XS AIRBAG Vest. De aceea, măsurarea W / S trebuie să fie aceeași.
Oricum, asigurați-vă că mărimea vestei XS AIRBAG este mai mică în comparație cu mărimea S.
Alegerea vestei AIRBAG trebuie făcută pentru a avea un produs montat. Protectorul de spate asociat este conform cu cerința zonei de protecție pentru fiecare vestă AIRBGAG.
Conţinut

1 x vesta Ixon IX-Airbag U03
1 x unitate de control In & Box (este activă timp de 48 de ore după activarea inițială și trebuie apoi înregistrată și activată separat de In & Motion, ceea ce implică costuri suplimentare)

Detalii produs

100121001-1055
1 Obiect

Referințe specifice

Recenzii

Nu există recenzii ale clienților pentru moment.

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
To top

Înregistrare cont nou