• La reducere!
  • -10%
BLUGI MOTO SHIMA LADY JESS KEVLAR®

BLUGI MOTO SHIMA LADY JESS KEVLAR®

723,92 lei
651,53 lei Salvați procent
cu TVA
LADY - NEGRU

Shima Jess blugi moto pentru femei cu un stil sportiv si rafinat,protectii pentru genunchi inclus,captusala interioara detasabila din kevlar-aramida.Optional se pot achizitiona protectii sold sas-tec leval 2.

MARIME BLUGI
Cantitate
DISPONIBIL LA COMANDA 5-10 ZILE

Shima JESS blugi moderni, adaptat pentru motociclism. Acestea sunt echipate cu un design special conceput pentru picioarele Comfort + ™, care asigură un confort maxim în timpul condusului. Ele au un strat interior detașabil de fibre para-aramid Duralid ™, care asigură o protecție suplimentară împotriva abraziunii. Silueta pantalonilor modelată pe poziția motocicletei cu panouri elastice suplimentare în zona coccisului și în zona genunchilor. Protecția genunchiului este plasată într-un buzunar cu acces din exterior, ceea ce face ușor să vă transformați pantalonii în blugi obișnuiți, de exemplu pentru timpul de lucru. Pantalonii au elemente reflectorizante care măresc vizibilitatea cosmarului și a ochiului D-cataram deasupra buzunarului din față, pentru a atașa cu ușurință cheia cu chei. Pe spatele pantalonilor există o buclă specială pentru conectarea rapidă a pantalonilor cu jachete de damă SHIMA.

Comfort + ™

JESS sunt blugi pentru femei cu un stil modern. Designul special de croșetă utilizat în acest model vă permite să mergeți cu ușurință motocicleta. O pană cusută permite o ridicare a picioarelor mai înaltă, menținând în același timp pantalonii subțiri și confortabili.

Confort și practic

Silueta pantalonilor pentru femei JESS este modelată în poziția motocicletei, cu panouri întinse în zona genunchiului și a cozii de coadă.

Cea mai bună protecție

Protecțiile CE SHIMA SAS-TEC pentru genunchi și șold au fost confecționate din spumă viscoelastică cu efect de memorie. Protecțiile genunchiului pot fi reglate datorită Velcro, iar designul ușor face protecțiile aproape imperceptibile atunci când sunt purtate.

Putere

Duralid ™, din care sunt confecționate blugi, are un nivel ridicat de securitate, menținând în același timp un aspect clasic. Țesea unică de fibre de aramidă care alcătuiesc materialul are o rezistență ridicată la factori mecanici și tehnici, oferind cea mai bună protecție. Important este că materialul permite pielii să respire, astfel că călătoria devine plăcere pură.

Gaura protectoare exterioară

în pantalonii pentru femei JESS, buzunarul protectorului se deschide din exteriorul pantalonilor, astfel încât imediat după coborârea motocicletei, aceștia pot fi îndepărtați cu ușurință pentru o libertate de mișcare și mai mare.

LADY - NEGRU

Nu există recenzii ale clienților pentru moment.

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
To top

Înregistrare cont nou