Casca Moto SHARK D-SKWAL 3 BLAST-R

1.245,00 lei
cu TVA
7-20 zile lucratoare
HE0921KAA

A treia generație a D-SKWAL își lasă amprenta cu un aspect și mai agresiv și cu noi caracteristici standard excepționale.

D-SKWAL 3 este o cască integrală care combină caracteristicile tehnice și confortul datorită unui proces de proiectare și dezvoltare axat pe performanță, îndeplinind cu succes standardul UNECE 22-06. 

Toate elementele căștii SHARK D-SKWAL 3 sunt combinate în mod special pentru a optimiza utilizarea acesteia: structura cochiliei injectate din policarbonat HIGH-IMPACT LEXAN™ este combinată cu căptușeala EPS multidensitate pentru a consolida rezistența generală a căștii, iar ecranul anti-zgârieturi de înaltă rezistență, clasa optică 1, echipat cu Pinlock® 70, dispune de un sistem de eliberare rapidă, dar este însoțit și de pârghii de reglare a tensiunii Pinlock®.

SELECTEAZA MARIME
Culoare
PRODUCATOR
Cantitate
ATENȚIE!!!.....PRODUS DISPONIBIL LA COMANDĂ.........Vă rugăm să apelați la colegii noștri pentru verificarea stocului

Descriere

Caracteristicile și echipamentele de confort includ încălțămintea "BEST FIT" by SHARK, precum și blocarea ecranului în poziția de plasă de aer și parasolar integrat anti-zgârieturi și anti-ceață. D-SKWAL 3 este, de asemenea, compatibil cu interfonul Sharktooth® Prime.

SIGURANȚĂ ȘI ECHIPAMENT

D-SKWAL 3 depășește standardul foarte exigent UNECE 22-06 datorită unei baze arhitecturale de înaltă performanță și echipamentelor standard perfect integrate.

CONFORT REINVENTAT

O campanie de scanare 3D realizată pe un panel mare de utilizatori ne-a permis să definim cea mai apropiată potrivire posibilă de morfologia dumneavoastră: "BEST FIT" by SHARK.

AERODINAMICĂ DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Simulările noastre digitale CFD (Computational Fluid Dynamics) ne-au permis să definim un profil aerodinamic care oferă stabilitate și ventilație optime, indiferent de viteză.

Detalii produs

HE0921KAA

Referințe specifice

Recenzii

Nu există recenzii ale clienților pentru moment.

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
To top

Înregistrare cont nou