• La reducere!
  • -59,00 lei
casca moto shark ridill 2

Casca moto Shark Ridill 2

849,00 lei
790,00 lei Economisiți cantitatea
cu TVA
Trimitem pânâ la 24 ore
HE1101EKMA

Obțineți acces la echipamentele inovatoare SHARK pentru o experiență de conducere senzațională!

Cea de-a doua generație a RIDILL creează o adevărată descoperire atât în ceea ce privește designul, cât și nivelul său excepțional de echipare.

Structura cochiliei injectate din policarbonat HIGH-IMPACT LEXAN™ combinată cu căptușeala EPS multidensitate optimizează rezistența căștii. Caracteristicile standard integrate, cum ar fi sistemul de îndepărtare rapidă și fără scule a ecranului și sistemul ergonomic de fixare a textilelor, ambele brevetate, permit o utilizare simplificată a funcționalităților RIDILL 2. Această cască integrală pentru bărbați și femei este, de asemenea, compatibilă cu interfonul Sharktooth® Prime.

2 Produse
SELECTEAZA MARIME
Culoare
PRODUCATOR
Cantitate
IN STOC

Descriere

Un parasolar anti-zgârieturi și anti-ceață completează confortul ecranului anti-zgârieturi de înaltă rezistență, clasa optică 1, preechipat pentru a accepta sistemul anti-ceață PINLOCK® 70, care este ușor de reglat datorită pârghiilor de reglare a tensiunii. Pentru a rămâne practică și sportivă în același timp, lentila RIDILL 2 are o poziție de blocare "plasă de aer".

SHARK RIDILL 2 a fost proiectat pentru a oferi cea mai bună performanță piloților, respectând standardul UNECE 22-06.

MULT MAI MULT DECÂT O SIMPLĂ CASCĂ

Profitați de o cască care concentrează esența inovațiilor SHARK pentru cea mai confortabilă experiență de pilotaj, indiferent de stilul dvs. de pilotaj.

DESIGN COMPACT ȘI DISRUPTIV

RIDILL 2, inspirat de codurile îmbrăcămintei sportive și de stradă, este mai sportiv ca niciodată. Designul său subtil, cu aerisiri și spoiler, reflectă ADN-ul de curse al SHARK.

CONFORT REINVENTAT

O campanie de scanare 3D realizată pe un panel mare de utilizatori ne-a permis să definim cizma cea mai apropiată de morfologia dumneavoastră: "BEST FIT" by SHARK.

SIGURANȚĂ ȘI ECHIPAMENTE EXCEPȚIONALE

RIDILL 2 depășește standardul foarte exigent UNECE 22-06 datorită unei baze arhitecturale de înaltă performanță și echipamentelor standard perfect integrate.

Detalii produs

HE1101EKMA
2 Produse

Referințe specifice

Recenzii

Nu există recenzii ale clienților pentru moment.

Atasamente

Descarca

Fisa tehnica Ridill 2

Fisa tehnica casca Shark Ridill 2

Descarca (415.35k)
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
To top

Înregistrare cont nou