Pantalon moto impermeabil Shima Hydrodry

Pantalon moto impermeabil Shima Hydrodry

180,00 lei
cu TVA
RAIN

Pantalonii HYDRODRY+ vă vor asigura că puteți călători în siguranță și confortabil într-o varietate de condiții.

Pantalonii impermeabili HYDRODRY+ se poartă peste pantalonii de motocicletă pentru protecție împotriva apei. Cu picioarele extensibile, talie și glezne, laminare corespunzătoare a cusăturilor și panouri reflectorizante mari, setul HYDRODRY+ este un companion indispensabil într-o călătorie lungă, completat cu jachetă.

1 Produse
SELECTEAZA MARIME
Culoare
PRODUCATOR
GEN
Cantitate
IN STOC

Descriere

În ciuda vremii

Atunci când vremea poate fi capricioasă, kitul HYDRODRY+ vă va asigura că puteți călători în siguranță și confortabil în orice condiții. Acesta a fost conceput pentru a vă asigura că hainele dvs. rămân întotdeauna uscate. Acest lucru este asigurat nu numai de țesătura impermeabilă, ci și de crampoanele de pe mâneci și de gulerul înalt, care împiedică pătrunderea apei. Pentru confortul și siguranța dumneavoastră, trusa HYDRODRY+ are cusături laminate corespunzător și posibilitatea de a regla talia și lățimea picioarelor după preferințele dumneavoastră.

Vizibil în toate condițiile

Nu uitați că vizibilitatea pe șosea este redusă drastic atunci când plouă. Cu kitul HYDRODRY+ veți fi remarcat la orice oră din zi sau din noapte și în orice condiții meteorologice. Acest lucru se datorează panourilor reflectorizante numeroase și mari, care sunt dispuse în așa fel încât veți fi văzut întotdeauna.

Detalii produs

RAIN
1 Produse

Referințe specifice

Recenzii

Nu există recenzii ale clienților pentru moment.

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
To top

Înregistrare cont nou