SHIMA BLAKE GEACA MOTO DIN PIELE

Shima Blake geaca moto din piele

1.899,00 lei
cu TVA
Negru

BLAKE este o jachetă de piele elegantă, perfectă pentru mai mult decât pentru călătoria zilnică în oraș. A fost confecționată din piele naturală de înaltă calitate. Croită cu grijă, cu ornamente netede din satin, moliciunea și caracterul său amintesc de ținuta de zi cu zi. Va fi apreciată în special de iubitorii stilului vintage care caută un produs versatil care să îi însoțească atât în timpul mersului, cât și după ce coboară de pe motocicletă. De-a lungul fermoarului principal special al H3 este ascunsă o funcție suplimentară opțională de control al fluxului de aer.

SELECTEAZA MARIME
Culoare
PRODUCATOR
GEN
MATERIAL
STIL
Cantitate
ATENȚIE!!!.....PRODUS DISPONIBIL LA COMANDĂ.........Vă rugăm să apelați la colegii noștri pentru verificarea stocului

Descriere

BLAKE este o geacă din piele ideală pentru călărie în oraș și în fiecare zi. Se potrivește perfect și ferm în toate zonele pentru a evita mișcarea în cădere. Pielea are o calitate excepțională și puteți alege varianta de culoare între negru și maro închis. Finisajul neted satinat îmbunătățește aspectul general. Un aer de aerisire lung de-a lungul fermoarului principal este o opțiune importantă pentru reglarea fluxului de aer. Geaca BLAKE casual are, de asemenea, un set complet de protectoare certificate CE, sistem Evo LINK pentru a atașa vestă de răcire sau încălzire și numeroase buzunare, inclusiv un buzunar discret pentru mănuși. Călărie fericită!

Elegant - pe și în afara bicicletei.

Casă. Oraș. Loc de munca. Cină rapidă în oraș. Întâlnire în centru. Înapoi acasă. Faceți acest traseu mai lung - ca întotdeauna. Designul discret al sacoului tău se potrivește oriunde te duci. O trăsătură distinctivă a jachetei BLAKE este pielea naturală moale și confortabilă, în culori frumoase ciocolată și negru intens. În această jachetă de motocicletă vă veți simți special nu doar călătorind sute de kilometri, ci și întâlnirea cu prietenii în oraș. Finisajele satinate și netede adaugă măiestrie, iar croiul său asigură o potrivire confortabilă a corpului.

Mereu de gardă.

Sunt atât de moi încât este posibil să nu le simțiți în utilizarea de zi cu zi. Tehnologia modernă a protecțiilor certificate SHIMA ArmorPlus sunt polimeri cu efect de memorie - se întăresc imediat în momentul impactului, creând o armură puternică. Cu toate acestea, în timpul utilizării, acestea sunt moi și se potrivesc perfect formei corpului dumneavoastră. Setul include protectii certificate pentru cot si umeri si un protector pentru spate certificat. Pentru o protecție și mai mare, vă puteți echipa geaca cu un protector suplimentar pentru piept SAS-TEC - disponibil opțional.

Vă rugăm să ventilați aici!

Prea cald pentru o jachetă de piele? În zilele caniculare, fermoarul principal va ajuta, care poate fi transformat eficient într-un panou de ventilație eficient. Această soluție va asigura confortul și siguranța în după-amiezile fierbinți de vară. Puteți crește și mai mult confortul călătoriei în zilele extrem de calde sau extrem de reci. Geaca BLAKE este echipată cu un sistem EvoLink pentru atașarea unor straturi interne suplimentare, cum ar fi o vesta de răcire sau încălzire (disponibilă opțional).

Psst! Este un secret!

Nu tuturor le plac secretele, dar toată lumea știe că este mai bine să ai mai multe buzunare decât mai puține. În partea inferioară a spatelui există un buzunar aproape invizibil (secret?) În care, în ipotezele noastre, puteți ascunde, de exemplu, mănușile BLAKE, astfel încât să nu se piardă nicăieri.

Detalii produs

Negru

Referințe specifice

Recenzii

Nu există recenzii ale clienților pentru moment.

S-ar putea să vă placă și

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
To top

Înregistrare cont nou