SHIMA CHASE GEACA MOTO DIN PIELE

Shima CHASE geaca moto din piele

1.749,00 lei
cu TVA
NEGRU

Shima Casae geaca moto Bobber/Scrambler este o jachetă realizată din piele de înaltă calitate. Există protectori rigizi în zona brațelor. Flexibilitatea maximă în timpul conducerii este asigurată de inserțiile flexibile și elastice. 

 

SELECTEAZA MARIME
Culoare
PRODUCATOR
GEN
MATERIAL
STIL
Cantitate
ATENȚIE!!!.....PRODUS DISPONIBIL LA COMANDĂ.........Vă rugăm să apelați la colegii noștri pentru verificarea stocului

Descriere

CHASE este o jachetă confecționată din piele naturală de vacă de înaltă calitate, cu inserții elastice extensibile pe spate, lateral și în interiorul mânecii pentru un confort maxim. Panourile elastice în stil acordeon permit ca jacheta să se potrivească perfect corpului, oferind libertate de mișcare. Iar țesătura suplimentară din interiorul panourilor oferă o protecție sporită. Echipată cu glisoare rigide externe pentru umeri și cu un set de protecții omologate, oferă o protecție excelentă împotriva impactului. Jacheta este prevăzută cu un fermoar lung și un fermoar scurt pentru conectarea rapidă la CHASE sau la alți pantaloni SHIMA. Dispune de panouri de ventilație și perforații locale sigure pe piele la nivelul coatelor, pieptului și abdomenului, precum și de țesătură ventilată pe interiorul brațelor pentru o mai bună circulație a aerului. Panourile reflectorizante de pe jachetă sporesc vizibilitatea după lăsarea întunericului. Croiul este subțire, iar pentru un finisaj și mai bun, dispune de un sistem de reglare a lățimii pe laterale și pe mâneci, cu o tehnică specială de finisare pentru o manșetă moale.CHASE este o jachetă urbană cu un aer sportiv.

Croială sportivă cu stil sofisticat

Jacheta SHIMA CHASE este concepută pentru motocicliștii care se bucură de un stil de condus sportiv. Este potrivită atât pentru stradă, cât și pentru circuit. Confecționată din piele naturală de înaltă calitate cu protecție DuoLayer, este protecția perfectă pentru corpul dvs. Pielea naturală de înaltă calitate oferă o izolare excelentă împotriva abraziunii atunci când alunecă pe stradă sau pe pistă. Un al doilea strat suplimentar de piele pe umeri și coate garantează o rezistență ridicată la rupere. Toate materialele au fost lipite între ele cu ajutorul cusăturilor duble de siguranță întărite, ceea ce face ca geaca să fie și mai sigură.

Potrivire pentru curse

Jacheta de motocicletă CHASE are un design ergonomic și conturat pentru a spori confortul și libertatea de mișcare în timpul mersului. Pentru o mobilitate sporită, dispune de panouri mari în acordeon în zonele cheie de mișcare - la nivelul coatelor, taliei și spatelui. Numeroasele pliuri permit jachetei să se adapteze perfect la silueta corpului, în timp ce materialul suplimentar din interiorul panourilor oferă protecție suplimentară.

Protecție la întreaga gamă de viteză

Iubitorii de stilul sport nu au nevoie doar de o jachetă de piele. Ei caută protecție atât la viteze mari, cât și la viteze mici. CHASE este echipat cu glisoare externe pentru umăr și armură internă, certificată pentru a asigura un standard ridicat de protecție. Setul include o protecție pentru spate SHIMA ArmorPlus și protecții certificate pentru cot și umeri. Dacă doriți să vă sporiți și mai mult siguranța, puteți achiziționa protectorul pentru piept SAS-TEC opțional.

Detalii produs

NEGRU

Referințe specifice

Recenzii

Nu există recenzii ale clienților pentru moment.

S-ar putea să vă placă și

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
To top

Înregistrare cont nou