Shima Mesh 2.0 Pro geaca moto textil de vara

899,00 lei
cu TVA
5904012619081

SHIMA MESH 2.0 PRO este geaca perfectă de vară pentru suporterii unei plimbări plăcute și netede. geaca este echipată cu protectori certificați și glisiere pentru umăr și este întărită cu material HITENA® cu țesătură de înaltă densitate. MESH 2.0 PRO are o ajustare a taliei, iar pe laterale, panouri elastice pliabile care îmbunătățesc confortul și confortul conducerii. Panourile transparente cu ochiuri pe piept, spate și mâneci asigură un nivel ridicat de aer care garantează o ventilație maximă. Panourile reflectorizante îmbunătățesc vizibilitatea șoferului după întuneric.

Armături din material rezistent la abraziune HITENA®

ATENTIE!!! Daca marimea nu se potriveste se poate schimba cu alta marimea sau alt produs.

0 Produse
SELECTEAZA MARIME
Culoare
PRODUCATOR
GEN
MATERIAL
STIL
Cantitate
Produs disponibil cu alte optiuni

Descriere

Nu te lăsa păcălit

Chiar dacă Geaca MESH PRO este bine ventilată, este concepută pentru a face față oricărei alunecări sau impact. Este echipat cu protectoare certificate care formează o armură polimerică. SHIMA ArmorPlus pe spate și alte protecții marcate CE pentru cot și umeri sunt incluse în kit, care pot fi completate cu o protecție pentru piept SAS-TEC opțională. În plus, această geaca are glisoare exterioare pentru umeri din material sintetic dur de înaltă calitate, rezistent la uzură. Montate solid, oferă protecție atunci când sunt expuse la asfalt.

Bine ventilat

MESH PRO este o geaca de motocicletă cu aspect sportiv, realizată din materiale ușoare. Bine ventilat și construit, oferă un flux de aer foarte bun, fără a compromite siguranța.Geaca are un design ergonomic - în unele părți este deja pre-curbată pentru o poziție ușor sportivă. MESH PRO este o geaca pentru motocicliștii care caută un aspect sportiv atunci când merg la temperaturi ridicate.

Îi pasă de confortul tău

Geaca MESH PRO este echipată cu numeroase panouri din țesătură acordeon care sunt plasate în zone de articulație cheie pe spate și coate. Aceste inserții elastice nu numai că măresc libertatea de mișcare în timpul mersului cu motocicleta, dar oferă și protecție suplimentară. Datorită detaliilor reflectorizante discrete, vei fi perfect vizibil chiar și după întuneric.

Durabil și ușor

Purtând geaca MESH PRO te poți simți în siguranță, confortabil și plăcut. Durabilitatea geci este asigurată de materialul fiabil HITENA, care, atunci când este plasat în părți cheie și sensibile la rupere, îi crește durata de viață și durabilitatea.Geaca MESH PRO a fost intarita in cele mai expuse locuri ale corpului - pe coate si pe umeri. Toate aceste elemente au fost cusute folosind cusături de siguranță dublu-întărite.

Pare sportiv

Geaca MESH PRO are o potrivire slim, un aspect sportiv si toata protectia de care ai nevoie. Dar dacă doriți să vă personalizați și mai mult jacheta după propriile nevoi și preferințe, aceasta are capacitatea de a regla lățimea șoldurilor. MESH PRO este echipat cu două tipuri de fermoare de conectare care vă permit să-l asociați rapid cu pantaloni SHIMA selectați. În plus, Geaca va face față diferitelor stiluri de călărie și te va face să arăți extrem de atractiv în timpul călătoriilor de vară.

Detalii produs

5904012619081
0 Produse

Referințe specifice

cod EAN13
5904012619081

Recenzii

Nu există recenzii ale clienților pentru moment.

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
To top

Înregistrare cont nou