shima jet geaca moto

Shima JET geaca moto

980,00 lei
cu TVA
7-20 zile lucratoare
GR002

JET este o geaca de vară din țesătură plasă aerisită, concepută atât pentru iubitorii de călărie în oraș, cât și pentru cei cărora le plac călătoriile în apropiere. Datorită panourilor mari de ventilație, asigură un nivel ridicat de flux de aer, garantând o ventilație maximă chiar și în cele mai călduroase zile. Acest model este echipat cu o membrană impermeabilă NextDry™ detașabilă pentru utilizare în interior sau exterior.

ATENTIE!!! Daca marimea nu se potriveste se poate schimba cu alta marimea sau alt produs.

SELECTEAZA MARIME
Culoare
PRODUCATOR
GEN
MATERIAL
Cantitate
ATENȚIE!!!.....PRODUS DISPONIBIL LA COMANDĂ.........Vă rugăm să apelați la colegii noștri pentru verificarea stocului

Mesh - prietenul de vară al unui motociclist

Când devine foarte cald, mersul pe motocicletă poate fi obositor. Cu excepția cazului în care purtați îmbrăcăminte bine ventilată.Geaca JET a fost construită folosind panouri mari din plasă pe față, spate și în interiorul mânecilor, care asigură aerisire liberă. Datorită acestui lucru, vă puteți simți confortabil chiar și în cele mai călduroase zile. Cusuți cu cusături de siguranță duble întărite, pantalonii JET oferă atât rezistență, cât și ușurință.

Impermeabil

Geaca este echipată cu o membrană impermeabilă NextDry™, care, în funcție de nevoi, poate fi atât internă, cât și externă. Datorită construcției sale microporoase și respirabile, membrana NextDry™ este impermeabilă și rezistentă la vânt, astfel încât nicio vreme să nu vă ia prin surprindere. Dezvoltat de SHIMA în colaborare cu un producător de textile de top și conceput special pentru motocicliști, NextDry™ vă permite pielii să respire în timp ce rămâne uscată și confortabilă, permițându-vă să vă concentrați pe deplin pe drum.

Potrivire perfecta

Geaca JET are o potrivire obișnuită. Cu toate acestea, are mai multe ajustări de lățime pe șolduri și mâneci, astfel încât să o poți ajusta după preferințele tale. Elementele de fixare cu snap și velcro permit reglaje rapide și ușoare ale lățimii. Pentru confortul tau,geaca are un interior impermeabil asa numit. un buzunar uscat și două buzunare externe standard pe laterale, astfel încât să îți poți păstra obiectele personale aproape de tine.

Nivel crescut de protecție

JET-ul este echipat cu armură de protecție certificată CE NIVEL 2. Setul include suporturi de top pentru spate, umeri și coate pentru un plus de siguranță și încredere. De asemenea, puteți extinde nivelul de protecție cu un protector pentru piept SAS-TEC opțional. În plus,geaca a fost întărită cu țesătură foarte groasă pe umeri și coate pentru a crește rezistența la rupere și abraziune.

Set perfect

Puteți crea un set bine ventilat combinând geaca JET cu pantaloni JET special proiectați.Geaca este echipata cu doua tipuri de fermoare de conectare: un fermoar la 360° pentru securitate maxima sau un fermoar scurt pentru un confort sporit. Aceștia pot fi combinați cu blugii SHIMA, iar datorită sistemului Mix&Match este posibil să combinați diferite mărimi de pantaloni cu jacheta folosind un fermoar de conectare compatibil.

GR002

Nu există recenzii ale clienților pentru moment.

S-ar putea să vă placă și

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
To top

Înregistrare cont nou