Shima Drift geacă moto textil

749,00 lei
cu TVA
7-20 zile lucratoare
fgrth

DRIFT este o jachetă ușoară concepută pentru iubitorii de a conduce prin oraș și a călătoriilor scurte la periferie. Datorita orificiilor de ventilatie de sub brate si antebrate, controlate prin fermoare, puteti regla alimentarea cu aer dupa cum doriti. În plus, jacheta este echipată cu un orificiu de ventilație pe toată lungimea fermoarului principal. Astfel de soluții vă vor garanta o ventilație adecvată chiar și în zilele caniculare.

0 Obiect
SELECTEAZA MARIME
Culoare
PRODUCATOR
GEN
MATERIAL
STIL
Cantitate
ATENȚIE!!!.....PRODUS DISPONIBIL LA COMANDĂ.........Vă rugăm să apelați la colegii noștri pentru verificarea stocului

Descriere

Complet ventilat

Jacheta DRIFT este o jachetă concepută pentru călărie în zilele calde de vară. Temperaturile ridicate nu vor fi un obstacol pentru ea. Ventilația este cu siguranță punctul forte al modelului DRIFT. Este prevazuta cu orificii de ventilatie sub brate si antebrate. Se inchid cu fermoar, astfel incat iti poti asigura rapid si usor un confort termic adecvat. În plus, a fost proiectat un panou de ventilație (H3 Heat Free) pe toată lungimea fermoarului principal, care asigură în plus un flux liber de aer.

Protecție cuprinzătoare

Confortul merge mână în mână cu protecția avansată. Jacheta DRIFT include protectoare respirabile, certificate AirForce™ by SHIMA pentru spate, umeri și coate (nivel 2). Împreună cu glisoarele de umăr SAP™ externe, acestea vă oferă cel mai înalt nivel de siguranță. Amintiți-vă că sunteți în siguranță chiar și după apusul soarelui în jacheta de motocicletă DRIFT. Elementele reflectorizante discrete te vor face vizibil pe drum în orice moment și în orice condiții.

O combinație practică pentru toate condițiile meteorologice

Jacheta DRIFT este echipată cu sistemul inovator EvoLink, datorită căruia vă puteți echipa cu straturi suplimentare. Aceasta este o soluție ideală pentru jachetele de vară cu un singur strat - datorită acestei funcții, acestea vă vor servi și în zilele mai reci. Poți combina jacheta DRIFT cu jacheta izolatoare WARMUP sau vesta de încălzire POWERHEAT. Totusi, daca esti o persoana careia ii place senzatia maxima de racoare, alege vesta de racire HYDROCOOL. La rândul său, stratul rezistent la ploaie RAINSHELL instalat cu sistemul EvoLink vă va proteja împotriva ploii. În plus, puteți echipa jacheta DRIFT cu o glugă detașabilă (se vinde separat).

Potrivire perfectă

Jacheta DRIFT a fost concepută având în vedere siguranța și confortul dumneavoastră. Pentru a-l potrivi cel mai bine nevoilor și preferințelor tale, are capacitatea de a regla lățimea mânecii și a taliei. Puteți regla lățimea mânecii cu fermoare și lățimea taliei cu Velcro. Nu uita că acest model are o buclă de conectare și un fermoar scurt, datorită căruia îl poți împerechea cu pantalonii tăi preferați SHIMA. Jacheta DRIFT, disponibilă în 5 versiuni de culoare, a fost creată cu atenție la fiecare detaliu. Special pentru tine. Iar pentru cealalta jumatate, alege modelul DRIFT LADY!

Ia-l pe drum

Modelul DRIFT este o jachetă pentru diverse circumstanțe - este perfectă și după coborârea de pe motocicletă. Și datorită buzunarelor frontale cu fermoar, puteți depozita documente și obiecte personale mici în ele. Acesta este un element a cărui funcționalitate o veți observa rapid.

Detalii produs

fgrth
0 Obiect

Referințe specifice

Recenzii

Nu există recenzii ale clienților pentru moment.

S-ar putea să vă placă și

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
To top

Înregistrare cont nou