Shima Rush 2.0 geaca moto textil impermeabila

949,00 lei
cu TVA
Trimitem pânâ la 24 ore
5904012621015

RUSH 2.0

Vă prezentăm succesorul popularului model RUSH! Versiunea 2.0 este o jachetă de motocicletă textilă cu trei straturi pentru bărbați, cu parametri și mai buni. Țesătura de întărire DuoLayer Protection folosită pe umeri și coate garantează o durabilitate excelentă. Protecțiile certificate SHIMA AirForce - nivelul 2 pe spate și nivelul 1 pe umeri și coate - vă vor asigura siguranța în timpul mersului. Jacheta a fost concepută pentru călătorii urbane și suburbane în diferite condiții meteorologice. De aceea este echipat cu sistemul de ventilatie H3 Heat Free, membrana impermeabila NextDry™ si un strat izolator detasabil. Designul bine gândit, croiala masculină și ajustarea în talie și mâneci asigură un confort excepțional. Fermoarele de conectare - 360° și un fermoar scurt.

1 Obiect
SELECTEAZA MARIME
Culoare
PRODUCATOR
GEN
MATERIAL
STIL
Cantitate
IN STOC

Descriere

Protecție la fiecare kilometru

Siguranța este un aspect cheie al oricărei călătorii cu motocicleta. De aceea am conceput jacheta RUSH 2.0 având în vedere protecția ta. Tesatura de armare durabila DuoLayer Protection pe umeri si coate garanteaza o rezistenta exceptionala la abraziune si rupere. Protecțiile aerisite, certificate SHIMA AirForce - spate de nivel 2 și umeri și coate de nivel 1 - vă vor asigura siguranța pe fiecare kilometru al traseului. Buzunarele pentru protecții de cot cu reglare în 2 trepte vă vor permite să ajustați cu ușurință protecțiile după preferințele dvs.

Cald rece

RUSH 2.0 este o geacă de motocicletă care îți va oferi confort termic în toate condițiile meteorologice. Sistemul H3 Heat Free și panourile de ventilație de pe piept, antebrațe, laterale și spate vă permit să controlați pe deplin reglarea temperaturii. Controlul intuitiv folosind fermoare permite o ventilație rapidă adaptată condițiilor actuale. Modelul are un strat izolator detașabil și o membrană impermeabilă NextDry™, care acționează ca o barieră eficientă împotriva ploii și un excelent blocant de vânt.

Confortul care contează

Designul jachetei RUSH 2.0 si potrivirea sa intermediara asigura libertate totala de miscare in timpul mersului, dar si... confort dupa coborarea de pe motocicleta. Reglarea lățimii la talie și la mâneci vă va permite să ajustați cu ușurință jacheta la silueta dvs. Fermoarele de conectare - 360° și un fermoar scurt - vă permit să conectați rapid modelul cu pantaloni RUSH 2.0 dedicati. Descoperiți confortul care va face fiecare kilometru și mai plăcut!

Ce este cel mai important

RUSH 2.0 este o jachetă plină de detalii importante! Panourile reflectorizante vă vor spori siguranța după întuneric. Buzunarele din față sunt locul perfect pentru a depozita articolele esențiale la care aveți nevoie de acces ușor în timpul călătoriei. Buzunarul uscat garanteaza depozitarea in siguranta a obiectelor de valoare, chiar si in ploaie. Buzunarul din spate pentru mănuși îl face ușor de organizat în timpul călătoriei. RUSH 2.0 vă va permite să vă concentrați pe ceea ce este cel mai important - călărie!

Detalii produs

5904012621015
1 Obiect

Referințe specifice

cod EAN13
5904012621015

Recenzii

Nu există recenzii ale clienților pentru moment.

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
To top

Înregistrare cont nou