• La reducere!
  • -100,00 lei
solid 2.0 shima geaca moto textil ventilata vara

Shima Solid 2.0 geaca moto textil ventilata

1.019,00 lei
919,00 lei Economisiți cantitatea
cu TVA
Trimitem pânâ la 24 ore
5904012621947

SOLID 2.0 este o jachetă de motocicletă textilă, în 3 straturi, pentru bărbați. Aceasta are un caracter atletic, un nivel ridicat de siguranță și o funcționalitate rafinată.

SOLID 2.0 este succesorul popularului model SOLID PRO, cu caracteristici îmbunătățite și stilistică reînnoită. Este o jachetă de motocicletă cu un design sportiv. Datorită straturilor interioare detașabile - o membrană impermeabilă NextDry™ și un strat de încălzire - permite rularea în diverse condiții meteorologice. Sistemul H3 Heat Free asigură confortul termic ridicat în zilele călduroase. Acest sistem special de ventilație asigură o temperatură optimă în timpul călătoriei.  Geaca are un panou de ventilație lung de-a lungul fermoarelor principale. Și este echipată cu fermoare de ventilație pe antebrațe.  

1 Produse
SELECTEAZA MARIME
Culoare
PRODUCATOR
GEN
MATERIAL
STIL
Cantitate
IN STOC

Descriere

JACHETĂ TEXTILĂ

SOLID 2.0

Te pregătești pentru o aventură pe motocicletă? Jacheta SOLID 2.0 este făcută pentru tine! Succesorul legendarului model SOLID PRO intră în scenă oferind chiar mai mult! Caracterul sportiv, funcționalitatea rafinată și tehnologiile avansate fac din SOLID 2.0 partenerul perfect pentru orice traseu. Membrana impermeabilă detașabilă NextDry™ și stratul de încălzire vă vor oferi confort termic în orice condiții. Iar atunci când soarele iese la iveală, sistemul de ventilație H3 Heat Free va asigura o temperatură și o circulație optimă a aerului. Tăietura ergonomică, inserțiile elastice și panourile acordeon îți vor oferi mobilitate totală pe motocicletă. Cu ajutorul reglajelor pentru talie și mâneci, jacheta poate fi adaptată cu ușurință la silueta ta. Noile protecții respirabile SHIMA AirForce™ pentru spate, coate și umeri, glisoarele externe pentru umeri și un strat dublu de țesătură pe coate și umeri vă vor asigura siguranța. SOLID 2.0 nu este doar despre funcționalitate, ci și despre stil! Detaliile rafinate, cum ar fi buzunarul pentru uscat, buzunarul suplimentar de la spate și sistemul de închidere a pantalonilor SHIMA, fac ca geaca să fie extrem de practică. Alege SOLID 2.0 și simte-te încrezător și confortabil pe orice traseu! Disponibilă în mărimile de la S la 4XL și în 4 versiuni de culori energetice. Puteți cumpăra jacheta SOLID 2.0 și în versiunea VENTED, puternic ventilată.

Siguranță fără compromisuri

Jacheta SOLID 2.0 garantează siguranță maximă. Este echipată cu glisoare externe pentru umeri, întărituri DuoLayer Protection pe umeri și coate și protecții de spate SHIMA AirForce™ certificate SHIMA AirForce™ de nivel 2 și protecții de umăr și cot FLEXX de nivel 2 cu reglaj pe înălțime în două trepte. Soluțiile utilizate oferă o protecție completă în timpul mersului, iar reglarea protectorului permite o potrivire perfectă.

Confort în 3 straturi

Jacheta SOLID 2.0 va fi performantă în toate condițiile meteo. Este prevăzută cu o membrană impermeabilă NextDry™ detașabilă pentru a vă proteja de ploaie și vânt, precum și cu un strat de încălzire detașabil care vă permite să adaptați jacheta la temperatura de afară. În zilele călduroase, confortul tău va fi asigurat de sistemul H3 Heat Free System - un fermoar frontal suplimentar și fermoare de ventilație pe antebrațe.

Confort care durează ani de zile

Jacheta SOLID 2.0 a fost proiectată cu gândul la confortul tău. Este prevăzută cu panouri în acordeon deasupra coatelor pentru libertate de mișcare în timpul mersului. Vreți mai mult? Panourile elastice de pe antebrațe, laterale și subsuori, îmbunătățesc confortul și permit jachetei să lucreze cu corpul tău. Lățimea reglabilă a taliei și a mânecilor vă va permite să ajustați jacheta pentru a se potrivi perfect corpului dumneavoastră. SOLID 2.0 are o lungime intermediară care oferă un compromis între confort și protecție.

O jachetă plină de surprize

Jacheta SOLID 2.0 are multe caracteristici suplimentare pe care le veți aprecia în timpul mersului pe bicicletă (și nu numai!). Panourile reflectorizante NIGHT VISION SYSTEM vă vor crește vizibilitatea după lăsarea întunericului. Un buzunar uscat protejează documentele și alte obiecte de ploaie. Buzunar pentru mănuși în spate pentru o depozitare ușoară. Velcro suplimentar pe umăr vă permite să atașați semne și litere cu ajutorul accesoriului SHIMAlphabet și să personalizați jacheta. Fermoarțe de conectare: 360° + fermoare scurte permit ca SOLID 2.0 să fie combinată cu pantalonii SHIMA selectați.

Detalii produs

5904012621947
1 Produse

Referințe specifice

cod EAN13
5904012621947

Recenzii

Nu există recenzii ale clienților pentru moment.

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
To top

Înregistrare cont nou