• La reducere!
  • -70,00 lei
shima exo ghete moto

Shima Exo Vented ghete moto

699,00 lei
629,00 lei Economisiți cantitatea
cu TVA
5901138304839

EXO VENTED este alegerea ideală pentru oricine iubește să călărească în zilele de vară. Cizmele ușoare și scurte, concepute în primul rând pentru străzile metropolitane, vor funcționa bine și pentru ieșirile rapide în afara orașului. Sunt foarte bine aerisite datorită panourilor eficiente din plasă pe suprafața mare a pantofului și a căptușelii 3D Mesh. Au întărituri în zone strategice pentru a se asigura că fiecare motociclist se bucură de confortul potrivit și de cel mai înalt nivel de protecție.Mecanismul ATOP utilizat în cizmă pentru fixarea eficientă a cizmei garantează o potrivire perfectă atunci când se acționează dispozitivul de fixare cu o singură mână prin intermediul unui cadran.Confecționați din piele de căprioară naturală și plasă de poliamidă de siguranță.

3 Produse
Mărime încălțăminte
Culoare
PRODUCATOR
GEN
STIL
Cantitate
IN STOC

Descriere

Soluții de TOP

Conceput pentru plimbările urbane, sistemul de fixare ATOP înseamnă o potrivire perfectă pe tot parcursul zilei. Acest sistem de fixare inovator garantează o fixare fermă pe picior și o strângere flexibilă pe toată lungimea limbii, eliminând punctele de presiune. Butonul de legare intuitiv și ușor de utilizat poate fi reglat cu o singură mână, fără a fi nevoie să scoateți mănușa. În plus, veți putea să încălțați sau să scoateți ghetele rapid și eficient atunci când este necesar.

Simțiți suflul de aer!

Descoperiți o nouă experiență de echitație cu panouri de plasă lărgite și permeabile la aer. Creați cu gândul la confort, pantofii EXO Vented prezintă panouri de ventilație în locuri strategice pentru a asigura o circulație liberă a aerului pentru picioarele tale. Acești pantofi puternic aerisiți sunt ideali pentru ieșirile urbane la temperaturi ridicate. Aceștia oferă cea mai bună senzație de răcoare în orice plimbare de vară.

Întotdeauna în control

EXO Vented este un pantof urban cu un aspect sportiv. Combinația de materiale folosite aduce inovație în ceea ce privește estetica. Datorită plăcuței cauciucate a schimbătorului de viteze, pielea naturală de căprioară a finisajului pantofului nu se va șterge, iar aderența sporită a suprafeței cauciucate înseamnă că puteți controla cu ușurință frâna spate și maneta schimbătorului de viteze.

Atrage atenția

EXO Vented au fost create cu gândul la o utilizare și un confort maxim. Încălțarea cizmelor de motocicletă este unul dintre ultimele lucruri pe care le faci înainte de a porni la drum. Prin urmare, nu ar trebui să fie dificil. Cureaua specială cu care sunt echipate cizmele vă va ajuta să le puneți în picioare cu ușurință. Montarea cizmelor nu a fost niciodată mai rapidă și mai ușoară.

Sub acoperirea nopții

Cu pantofii EXO Vented, mersul pe bicicletă după lăsarea întunericului capătă un nou sens. Datorită panourilor reflectorizante integrate inteligent în design și poziționate discret, veți fi clar vizibil chiar și după apusul soarelui. Toate acestea pentru a vă asigura că ajungeți la destinație cu mintea liniștită. Pantofii EXO Vented reflectă conceptele de funcționalitate, confort și modă. Inspirați de sport, aceștia combină ușurința și întăriturile în zonele cele mai predispuse la rănire în timpul unei căzături. O acoperire rigidă a călcâiului pentru o mai bună susținere și o ranforsare suplimentară la nivelul degetelor, gleznei și călcâiului înseamnă o mai mare stabilitate și încredere în timpul mersului.

Detalii produs

5901138304839
3 Produse

Referințe specifice

cod EAN13
5901138304839

Recenzii

Nu există recenzii ale clienților pentru moment.

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
To top

Înregistrare cont nou