Shima Rebel WP Lady ghete moto impermeabile

799,00 lei
cu TVA
Trimitem pânâ la 24 ore
5901138302644

Pantofii de sport impermeabili REBEL WP Lady sunt o combinație de siguranță și stil urban. Talpa lor ergonomică din cauciuc a fost întărită lateral. În plus, călcâiele, degetele de la picioare și gleznele întărite garantează un nivel ridicat de siguranță. Cizmele au fost echipate și cu un protector de gleznă SAP din TPU - pentru o stabilitate îmbunătățită și încredere în mișcare.


1 Obiect
Mărime încălțăminte
Culoare
PRODUCATOR
GEN
STIL
Cantitate
IN STOC

Descriere


Pantofii de sport impermeabili REBEL WP Lady sunt o combinație de siguranță și stil urban. Talpa lor ergonomică din cauciuc a fost întărită lateral. În plus, călcâiele, degetele de la picioare și gleznele întărite garantează un nivel ridicat de siguranță. Cizmele au fost echipate și cu un protector de gleznă SAP din TPU - pentru o stabilitate îmbunătățită și încredere în mișcare. Confecționate din piele naturală, cizmele dispun de spații perforate pentru controlul circulației aerului. Membrana impermeabilă microporoasă NextDry vă va menține picioarele uscate - chiar și în zilele ploioase. Pentru a oferi cel mai înalt standard de confort, pantofii de sport au fost dotați cu o curea de tragere și un fermoar lateral, astfel încât să poată fi încălțați sau scoși eficient. Canelura de pe nasuri facilitează acționarea manetei schimbătorului de viteze, datorită proprietăților antiderapante, în timp ce designul special înclinat imită poziția picioarelor atunci când se merge pe motocicletă. Inspirați de stilul de stradă, aceștia vor fi potriviți și după ce coborâți de pe motocicletă. Pantofii de sport REBEL WP Lady sunt concepuți pentru o ținută feminină și dispun de două versiuni de culoare a șireturilor (ambele incluse), astfel încât îți poți alege stilul în funcție de nevoile tale.

În stilul streetwear


Inspirați de spațiul streetwear, REBEL WP Lady sunt niște adidași de motocicletă eleganți. Concepute pentru un confort maxim, acestea vor face un compromis între protecția și aspectul pantofilor urbani de zi cu zi. Vin cu două versiuni de culoare a șireturilor: roz pentru femeile cărora le place să atragă atenția sau în negru clasic pentru cele care preferă stilul elegant. Vă veți simți confortabil și special în ei - chiar și după ce ați coborât de pe motocicletă.

Amortizare combinată cu confort


Adidașii de motocicletă impermeabili REBEL WP Lady sunt o combinație de siguranță și stil urban. Aceste cizme au călcâiul, vârful și glezna ranforsate, susținute de amortizarea din spumă ArmorPlus, astfel încât picioarele tale sunt mereu protejate. Mai mult, glezna este echipată cu protecții SAP pentru gleznă din TPU, care oferă suport suplimentar - pentru o mai bună stabilitate și o mișcare sigură. Talpa ergonomică din cauciuc a fost întărită lateral. Aceasta oferă un confort excelent și o aderență bună, în conformitate cu standardele CE.

Cizme de ploaie


REBEL WP Lady sunt potrivite indiferent de vreme. Căptușeala cizmelor are o membrană NextDry microporoasă care menține picioarele uscate atunci când vremea devine foarte umedă. Sunt confecționate din piele naturală și au zone perforate care permit aerului să circule liber și asigură un control termic mai bun. Ușoare, elegante și concepute cu gândul la durabilitate, acestea vor deveni cele mai bune prietene ale tale în timpul sezonului capricios al motocicletei.

Sub control


Pantofii de sport REBEL WP Lady au fost creați cu gândul la o ținută feminină și cu un design special înclinat, adaptat la poziția biciclistei. Pentru a oferi și mai mult confort în timpul mersului, în zona degetelor de la picioare au fost folosite nervuri din material antiderapant. Acest lucru vă permite să controlați cu ușurință maneta schimbătorului de viteze și să rămâneți concentrată la drum în timpul mersului. Modelul REBEL WP Lady dispune, de asemenea, de panouri reflectorizante pentru o mai bună vizibilitate după lăsarea întunericului. Sistemul Night Vision este realizat cu tehnologie cu microsfere, iar panourile reflectorizante au fost amplasate discret în locuri strategice.

Pune-ți cizmele și pornește la drum!


Ne-am concentrat pe realizarea acestor cizme foarte confortabile. Știm cât de dificil poate fi să îți legi șireturile la adidașii de motocicletă, mai ales în costum complet. De aceea, modelul REBEL WP Lady are un fermoar discret pe lateral, astfel încât să nu fie nevoie să le dezlegi, iar punerea și scoaterea cizmelor va fi întotdeauna rapidă și ușoară. Acest model are, de asemenea, o curea specială de tragere, care face ca punerea cizmelor să fie mult mai ușoară, chiar dacă purtați deja mănuși. Construcția cizmei și cureaua de tragere asigură o funcționalitate și un confort excelente.


Detalii produs

5901138302644
1 Obiect

Referințe specifice

cod EAN13
5901138302644

Recenzii

Nu există recenzii ale clienților pentru moment.

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
To top

Înregistrare cont nou