Shima Rebel Vented ghete moto de vară

749,00 lei
cu TVA
7-20 zile lucratoare
5901138303214

Ghetelemoto Shima REBEL VENTED sunt o combinație de siguranță și stil urban. Talpa lor ergonomică din cauciuc a fost întărită transversal. În plus, călcâiele, degetele de la picioare și gleznele au fost, de asemenea, întărite. Acestea garantează un nivel ridicat de siguranță. Pantofii sunt, de asemenea, echipați cu un protector de gleznă SAP din TPU - pentru o mai bună stabilitate și siguranță a piciorului.

0 Obiect
Mărime încălțăminte
Culoare
PRODUCATOR
GEN
STIL
Cantitate
ATENȚIE!!!.....PRODUS DISPONIBIL LA COMANDĂ.........Vă rugăm să apelați la colegii noștri pentru verificarea stocului

Descriere

REBEL VENTILAT

Pantofii de sport cu aerisire REBEL VENTED reprezintă o combinație de siguranță și stil urban. Talpa lor ergonomică din cauciuc a fost întărită transversal. În plus, călcâiele și degetele de la picioare au fost, de asemenea, întărite. Acestea garantează un nivel ridicat de siguranță. Confecționați dintr-o combinație de piele naturală și panouri din plasă, modelul REBEL VENTED va menține o circulație adecvată a aerului și va menține piciorul plăcut răcoros în zilele călduroase de vară. Pentru a oferi cel mai înalt standard de confort, pantofii de sport au fost dotați cu o curea de tragere și un fermoar în lateral, astfel încât să poată fi încălțați sau scoși eficient. Canelura de pe botnițe facilitează acționarea manetei schimbătorului de viteze datorită proprietăților antiderapante, în timp ce designul special înclinat imită poziția picioarelor atunci când se merge pe motocicletă. Inspirați de stilul de stradă, aceștia vor fi potriviți și după ce coborâți de pe motocicletă. Pantofii de sport REBEL VENTED sunt livrați cu șireturi în două versiuni de culoare (ambele incluse), astfel încât vă puteți alege stilul în funcție de nevoile dumneavoastră.

În stilul streetwear

 Inspirați de stilul de stradă, pantofii de sport REBEL VENTED sunt combinația perfectă de confort și protecție. Vin cu șireturi în două versiuni de culoare. În galben fluo pentru cei cărora le place să atragă atenția sau în negru clasic pentru un stil elegant. Te vei simți confortabil și special în ei chiar și după ce te vei da jos de pe motocicletă. Ne-am concentrat pe adăugarea unui plus de confort la aceste cizme. Știm cât de dificil poate fi să închei adidașii de motocicletă, mai ales atunci când ești în costum complet. De aceea, REBEL VENTED au un fermoar discret pe lateral, astfel încât nu trebuie să le dezlegi, iar punerea și scoaterea cizmelor va fi întotdeauna rapidă și ușoară.

Amortizarea întâlnește confortul

Concepuți pentru zilele călduroase, adidașii respirabili pentru motociclete REBEL VENTED reprezintă o combinație de siguranță și stil urban. Aceste cizme au călcâiul, vârful și glezna ranforsate, susținute de amortizarea din spumă ArmorPlus, astfel încât picioarele tale sunt mereu protejate. Mai mult, glezna este echipată cu protecții SAP pentru gleznă din TPU, care oferă suport suplimentar - pentru o mai bună stabilitate și o mișcare sigură.

Antrenori de aer

REBEL VENTED sunt foarte aerisite pentru a vă menține o senzație plăcută de răcoare atunci când temperatura devine foarte ridicată. Confecționați dintr-o combinație de piele naturală și panouri din plasă, au o căptușeală din plasă 3D care permite aerului să circule liber. Ușori, eleganți și concepuți cu gândul la durabilitate, vor deveni cei mai buni prieteni ai tăi în timpul sezonului estival.

Detalii produs

5901138303214
0 Obiect

Referințe specifice

cod EAN13
5901138303214

Recenzii

Nu există recenzii ale clienților pentru moment.

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
To top

Înregistrare cont nou