• La reducere!
  • -50,00 lei

Shima Strato WP cizme moto touring waterproof

949,00 lei
899,00 lei Economisiți cantitatea
cu TVA
7-20 zile lucratoare
5904012602229

Modelul încercat și testat al cizmelor STRATO bine aerisite a căpătat noi parametri.Este echipat cu țesătură exterioară cu proprietăți hidrofobe, creând astfel cizmele STRATO WP. Datorită căptușelii care are o membrană NextDry™, nu trebuie să vă faceți griji dacă sunteți surprins de ploaie în timpul unei plimbări pe motocicletă.Cizme sunt ușoare, de înălțime medie, concepute pentru utilizarea zilnică în oraș și pentru călătoriile de vară în locuri mai îndepărtate.Construcția rafinată a cizmei prezintă întărituri în zone strategice pentru a asigura o siguranță și o amortizare adecvate. Răspunzând cerințelor estetice, STRATO WP dispune de o curea de tragere și de un sistem de șiret cu cadran ATOP care poate fi operat cu ușurință cu o singură mână, chiar și atunci când se poartă o mănușă.

0 Obiect
Mărime încălțăminte
Culoare
PRODUCATOR
GEN
STIL
Cantitate
ATENȚIE!!!.....PRODUS DISPONIBIL LA COMANDĂ.........Vă rugăm să apelați la colegii noștri pentru verificarea stocului

Descriere

Fixare comodă ATOP

STRATO WP este echipat cu mecanismul inovator de fixare ATOP. Acesta vă permite să ajustați cu precizie gheata la piciorul dumneavoastră - cu o singură mână, fără a fi nevoie să vă scoateți mănușa! Faceți acest lucru prin rotirea unui cadran. Închiderea ATOP asigură o fixare stabilă și fermă pe picior, fără a vă restricționa mișcările. Modelul STRATO WP este, de asemenea, echipat cu o curea de tragere pentru a ușura punerea ghetei.

UrmătorulMembrana Dry™ de la SHIMA

Cizmele STRATO WP vor fi performante în orice vreme. Echipate cu membrana NextDry™ Teflon, acestea blochează posibilitatea de pătrundere a apei în interior, iar picioarele tale rămân uscate atunci când călătorești pe vreme ploioasă. În același timp, microporii din membrană permit aerului să circule liber și oferă un confort termic ridicat. Cu cizmele STRATO, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la capriciile vremii.

Schimbarea sub control

Cizma STRATO WP este prevăzută cu o suprapunere specială cauciucată care permite schimbări de viteze mai rapide și mai sigure. Aceasta garantează o aderență sporită, ceea ce vă permite să controlați mai ușor și mai precis acționarea manetei.  În plus, întărirea acestei părți a pantofului protejează suprafața sa de abraziune și de uzura excesivă. Datorită acesteia, pantoful își va păstra aspectul pentru mai mult timp. Un element mic, dar care înseamnă atât de mult.

Acces ușor

Designul unic al cizmelor STRATO WP permite ca partea din față a cizmei să se deschidă foarte larg. Împreună cu sistemul de închidere ATOP, acest lucru face ca încălțarea și scoaterea ghetei să fie mult mai rapidă și mai ușoară!

Protecție Sure SAP™

Cizmele STRATO WP nu sunt doar ușoare și confortabile. Este, de asemenea, un nivel ridicat de siguranță. Acest lucru este asigurat de întăriturile din seria SAP™ - la nivelul gleznei, în zona degetelor de la picioare, la mijlocul piciorului și la tibie. Acest lucru înseamnă o stabilitate și o siguranță și mai mare pe șosea.

Detalii produs

5904012602229
0 Obiect

Referințe specifice

cod EAN13
5904012602229

Recenzii

Nu există recenzii ale clienților pentru moment.

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Înregistrare cont nou