• La reducere!
  • -50,00 lei
sx-2-shima ghete-vara-evo

Shima SX-2 ghete tip adidași pentru motociclete

649,00 lei
599,00 lei Economisiți cantitatea
cu TVA
7-20 zile lucratoare
5901138309674

Vedeți noul aspect al celor mai populare treninguri ale noastre. Modelul SX-2 EVO este o calitate familiară combinată cu un stil nou în patru variante de culori sofisticate. Având întărituri TPU și amortizoare de impact din spumă ArmorPlus pe ambele părți ale gleznei și zone întărite la nivelul vârfului și călcâiului, pantofii de sport vă mențin picioarele în siguranță fără să vă limiteze libertatea de mișcare. Căptușeala perforată din piele de căprioară și căptușeala din plasă 3d asigură o bună respirabilitate și funcționalitate pentru uzura zilnică. Aceștia sunt mai mult decât niște adidași obișnuiți. Pantofii SX-2 EVO sunt dotați cu o curea de tragere pentru a fi îmbrăcați cu ușurință, iar mai multe elemente reflectorizante discrete sporesc vizibilitatea după lăsarea întunericului.

0 Obiect
Mărime încălțăminte
Culoare
PRODUCATOR
GEN
STIL
Cantitate
ATENȚIE!!!.....PRODUS DISPONIBIL LA COMANDĂ.........Vă rugăm să apelați la colegii noștri pentru verificarea stocului

Descriere

Concentrează-te pe stil

Cizmele SX-2 EVO sunt combinația perfectă de siguranță, confort și stil. Sunt făcute pentru mersul urban în zilele călduroase de vară. Și pentru că sunt respirabile și funcționale, sunt perfecte și pentru atunci când nu ești pe bicicletă, fie că te îndrepți spre serviciu sau ieși cu prietenii. Cizmele SX-2 EVO sunt disponibile în 3 versiuni de culoare - albastru marin, gri și maro. Modelul va fi apreciat în special de fanii accesoriilor expresive care pun accentul pe stil și de amatorii de soluții îndrăznețe. Pantofii vin cu 2 perechi de șireturi - în culoarea pantofilor și în... fluo sau roșu!

Cu un sentiment de siguranță

Concepute pentru mersul pe vreme caldă, încălțămintea de motocicletă SX-2 EVO se remarcă prin respirabilitatea și confortul lor remarcabile. Și combină confortul cu siguranța. Aici nu există loc pentru compromisuri. Pantofii SX-2 EVO sunt prevăzuți cu scuturi TPU, amortizoare de impact ArmorPlus pe gleznă și întărituri pe gleznă, călcâi și vârfuri. Picioarele tale vor fi perfect protejate în timpul plimbărilor rapide pe două roți. În plus, talpa ergonomică din cauciuc a fost întărită lateral. Modelul oferă o protecție ridicată fără a vă limita libertatea de mișcare. Cu pantoful SX-2 EVO, nu trebuie să alegeți între confort și siguranță.

Acțiune de ventilație!

SX-2 EVO este intrarea la un nou nivel de ventilație. Și totul se datorează performanței căptușelii perforate din piele de căprioară și a căptușelii din plasă 3D. Pantofii îți garantează o senzație plăcută de răcoare în timp ce pedalezi chiar și în cele mai călduroase zile. Temperaturile ridicate nu vor mai fi un obstacol. Numeroasele perforații nu numai că asigură o respirabilitate maximă, dar reprezintă și un element de design interesant.

Pentru că fiecare detaliu contează

Pentru a vă face și mai confortabil, cizmele SX-2 EVO sunt echipate cu o curea de tragere care le face mult mai ușor de încălțat. Chiar dacă aveți deja mănuși pe mâini. Designul cizmei și cureaua de tragere fac cizma foarte funcțională. O excursie în afara orașului s-a prelungit și vă întoarceți acasă după lăsarea întunericului? Cizmele SX-2 EVO au panouri reflectorizante, astfel încât vei fi reperat pe drum chiar și după ce soarele apune. Datorită lor, ajungeți la destinație în siguranță în orice moment.

Schimbare precisă a treptelor de viteză

Pantofii SX-2 EVO au nervuri speciale pe pielea care acoperă degetele de la picioare, ceea ce face mai ușoară și mai precisă acționarea manetei de schimbare a vitezelor. Vă veți simți și mai sigur și mai încrezător cu el. În plus, întărirea acestei părți a pantofului protejează suprafața sa de abraziune și de uzura excesivă. Astfel, pantoful își păstrează aspectul optim pentru mai mult timp. Este un mic element pe care îl veți aprecia cu siguranță.

Detalii produs

5901138309674
0 Obiect

Referințe specifice

cod EAN13
5901138309674

Recenzii

Nu există recenzii ale clienților pentru moment.

S-ar putea să vă placă și

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
To top

Înregistrare cont nou