Shadow manusi din piele

Shima Shadow FTL manusi din piele

349,00 lei
cu TVA
Trimitem pânâ la 24 ore
5904012606135

Modelul SHADOW TFL este o mănușă în stil clasic, cu o notă modernă. Toate proprietățile lor le fac extrem de versatile.

MANUSI SHADOW TFL

SHADOW TFL sunt manusi clasice din piele folosind tehnologia TFL Cool - datorita unor procese speciale, suprafata poate absorbi peste 70% din lumina soarelui, datorita carora temperatura din interiorul manusii este mult mai mica decat in cazul pielii negre obisnuite. Acestea sunt proiectate cu panouri SuperFabric® și spumă care absoarbe impactul ArmorPlus

1 Produse
SELECTEAZA MARIME
Culoare
PRODUCATOR
GEN
MATERIAL
STIL
Cantitate
IN STOC

Descriere

Mănușile SHADOW TFL sunt o protecție excelentă pentru mâinile tale. Perforația dintre degete și pielea TFL le fac perfecte pentru plimbările de vară. Ușoare și flexibile, permit o senzație mai bună la atingere și oferă o potrivire excepțională. În plus, acestea sunt echipate cu un panou TouchTip™ care permite utilizarea dispozitivelor cu ecrane tactile.

Protecție modernă pentru glezne ArmorPlus

Protectorul principal de glezna din modelul SHADOW TFL este realizat folosind tehnologia ArmorPlus+, ceea ce inseamna ca in momentul impactului, protectorul se intareste brusc, disipand mai bine energia de impact. Împreună cu protectoare dure pentru degete, vă va proteja perfect mâinile împotriva rănilor. Mănușile SHADOW TFL sunt un produs care îndeplinește standarde ridicate de siguranță și calitate.

SuperFabric®

În mănușile SHADOW TFL, panourile din SuperFabric® vă asigură și siguranța. Acesta este un strat special plasat în locurile cele mai expuse la răni. Datorită rezistenței sale ridicate la abraziune și rupere, vă ajută să vă protejați mâinile. Și te poți concentra doar pe plăcerea de a conduce.

Aderență îmbunătățită

Modelul SHADOW TFL are gofrare specială pe interiorul mâinii pentru o operare mai ușoară și mai precisă a pârghiei și o prindere mai sigură. Acesta este un element pe care îl veți aprecia rapid.

Detalii produs

5904012606135
1 Produse

Referințe specifice

cod EAN13
5904012606135

Recenzii

Nu există recenzii ale clienților pentru moment.

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
To top

Înregistrare cont nou