• La reducere!
shima nox pantalon moto lady

Shima Lady NOX 2.0 JEGGINGS WAXED pantaloni moto

749,00 lei
cu TVA
7-20 zile lucratoare
5904012607484

Dacă sunteți motociclist, căutați protecție pentru partea inferioară a corpului, cu o potrivire perfectă de la talie până la gleznă. SHIMA NOX 2.0 este un jeg modelator pentru motocicliști cu talie înaltă. Forma tradițională slim fit arată foarte bine pe toate tipurile de corp. Dispunând de un strat interior realizat dintr-un amestec de aramidă și fibre de răcire (DuraQL™) și de protecții ușoare și respirabile pentru genunchi (lvl 2) și șolduri (lvl 1), aceștia sunt foarte rezistenți la abraziune și impact. Fiecare cusătură este cusută dublu.  Mai mult, jeanșii NOX 2.0 oferă posibilitatea de a extinde protecția cu un protector opțional pentru coapsă - vândut separat. Concepuți de femei pentru femei - sunt atât de confortabili încât  nu veți observa că purtați îmbrăcăminte de protecție.

0 Obiect
Culoare
PRODUCATOR
Marime Pantalon Piele & Textil
GEN
MATERIAL
STIL
Cantitate
ATENȚIE!!!.....PRODUS DISPONIBIL LA COMANDĂ.........Vă rugăm să apelați la colegii noștri pentru verificarea stocului

Descriere

O adevărată potrivire pentru femei

Jeanșii de motocicletă NOX 2.0 au fost creați cu gândul la femei și la anatomia siluetei lor. Sunt concepuți pentru a modela perfect și a accentua curbele. Partea din spate a jeanșilor are un jug rotunjit pe fese, creând un efect de push-up care face ca jeanșii NOX 2.0 să se potrivească perfect și să vă accentueze curbele. Disponibili într-o gamă largă de mărimi XS-XXL și într-o versiune LONG (XS-M LONG), aceștia vor satisface orice motociclistă, iar croiala tradițională slim fit arată foarte bine pe toate tipurile de corp.

Protecție pentru silueta feminină

NOX 2.0 nu înseamnă doar să arăți bine și să-ți modelezi silueta. Este, de asemenea, o protecție excelentă pentru partea inferioară a corpului tău. Acești jeguri de motociclist sunt prevăzuți cu protecții detașabile detașabile, ușoare și respirabile AirForce by SHIMA pentru genunchi și șolduri. Mai mult, aceștia oferă și opțiunea de a extinde această protecție - deoarece dispun de buzunare pentru protecții opționale pentru coapse (vândute separat). În plus, au cusături de siguranță dublu întărite. Jeanșii NOX 2.0 vă permit să vă simțiți feminină, confortabilă și, mai presus de toate, în siguranță pe motocicletă.

Bine întărit - DuraQL™

NOX 2.0 este echipat cu un strat interior alcătuit dintr-un amestec de fibre aramidice și de răcire (DuraQL™). Aceasta este o protecție suplimentară care vă va oferi o rezistență sporită la abraziune și abraziune. Toate acestea păstrând în același timp un aspect clasic și respirabilitate. Pentru că DuraQL™, cu proprietățile sale de răcire, are grijă și de confortul tău termic. Nu mai faceți compromisuri în ceea ce privește siguranța, confortul și stilul - jeanșii NOX 2.0 sunt exact ceea ce așteptați de la o ținută de motociclist.

Forța este în echipă

Jeanșii de motocicletă NOX 2.0 sunt perfecți pentru mersul pe motocicletă, dar și pentru activități off-road - cumpărături, întâlniri cu prietenii sau alte activități în aer liber. Sunt disponibili în negru și negru cerat. Această culoare versatilă și aspectul clasic și elegant înseamnă că puteți crea cu ei un styling aspectuos și funcțional. Compuneți un ansamblu elegant prin combinarea modelului NOX 2.0 cu alte produse SHIMA. Pantalonii jeg se vor potrivi perfect cu pantofii STRATO Lady puternic aerisiți sau cu pantofii de sport SX-2 EVO. De asemenea, se vor asorta bine cu tricoul RENEGADE 2.0 Lady și cu jachetele cu plasă: OPENAIR Lady sau JET Lady.

Detalii produs

5904012607484
0 Obiect

Referințe specifice

Recenzii

Nu există recenzii ale clienților pentru moment.

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
To top

Înregistrare cont nou