shima flexx blugi moto

Shima Flexx Lady pantaloni textil

594,00 lei
cu TVA
7-20 zile lucratoare
5904012621626

FLEXX sunt pantaloni de motocicletă foarte flexibili care accentuează silueta feminină. Aceștia combină un nivel ridicat de confort cu protecția necesară în cazul pantalonilor de motocicletă.

0 Produse
Culoare
PRODUCATOR
MARIME BLUGI
GEN
MATERIAL
STIL
Cantitate
ATENȚIE!!!.....PRODUS DISPONIBIL LA COMANDĂ.........Vă rugăm să apelați la colegii noștri pentru verificarea stocului

Descriere

Modelul FLEXX este o pereche de blugi de motocicletă concepută cu gândul la silueta feminină! Construcția, combinată cu talia înaltă și piciorul îngust, garantează o potrivire perfectă și pune în evidență silueta feminină. Panourile pliabile la partea din spate a taliei și țesătura extra-stretch asigură confortul în timpul călătoriei. Combinația de bumbac, poliester, viscoză și elastan asigură o potrivire foarte bună și sporește confortul. Blugii FLEXX oferă, de asemenea, o protecție robustă. Ei sunt dotați cu protecții respirabile pentru genunchi certificate SafeTech™ nivel 1. Buzunarele pentru protecții au o reglare pe înălțime în 3 poziții, sunt situate în exterior și se închid cu un fermoar. Astfel, puteți transforma rapid blugii de motocicletă în pantaloni de zi cu zi. FLEXX are detalii pentru care veți îndrăgi funcționalitatea ridicată a pantalonilor - aceștia sunt dotați cu buzunare în față și în spate și cu un breloc pentru chei. Un fermoar scurt de conectare și o buclă vă vor permite să asortați blugii cu jacheta de motociclist SHIMA preferată în cel mai scurt timp. Disponibili în culoarea neagră clasică, FLEXX vor fi completarea perfectă a garderobei de motociclist a oricărei femei.

Siguranța pentru femei

FLEXX nu înseamnă doar pantaloni de motocicletă. Este un stil feminin cu siguranța garantată pe care o meritați! Dispun de o combinație protectoare de țesătură de înaltă densitate și material avansat ArmorTwill™ la partea din spate a pantalonilor, pe șolduri și genunchi, precum și de protecții respirabile pentru genunchi certificate SafeTech™ Level 1. Datorită sistemului de reglare a înălțimii în 3 trepte, îi puteți ajusta perfect la nevoile dvs. pentru o protecție optimă. Pantalonii FLEXX pot fi extinși opțional cu un protector de șold, vândut separat. Acest lucru vă protejează și mai bine împotriva situațiilor neașteptate de pe drum. În plus, puteți înlocui opțional protecțiile pentru genunchi cu AirForce Flexx nivel 2.

FLEXX la limită

Știm că #SHIMAGIRLS iubesc libertatea fără restricții și libertatea pe motocicletă. Aceasta este exact filozofia din spatele blugilor FLEXX! Țesătura elastică și construcția inteligentă se adaptează la fiecare mișcare a ta. Panourile în acordeon de deasupra feselor asigură faptul că pantalonii rămân la locul lor chiar și după schimbările frecvente de poziție pe motocicletă și nu cad de pe talie. Talia înaltă și jugul de la spate accentuează silueta feminină și curbele, asigurând în același timp că pantalonii se potrivesc întotdeauna perfect. Buzunarele de protecție a genunchilor au acces din exterior, astfel încât să le puteți scoate rapid și să purtați FLEXX ca pantaloni de zi cu zi.

Un aspect feminin și practic este o combinație pe care o adorăm. În modelul FLEXX veți găsi detalii care contribuie la funcționalitatea ridicată a blugilor. Brelocul pentru chei cu buclă în formă de D vă permite să vă păstrați cheile de la motocicletă în siguranță. Cele 2 buzunare din față și 2 buzunare din spate oferă un spațiu amplu pentru lucrurile mici care sunt importante pentru tine. Un fermoar scurt de conectare și o buclă îți vor permite să asortezi pantalonii cu jacheta de motocicletă SHIMA preferată în cel mai scurt timp. FLEXX înseamnă funcționalitate într-un design elegant!

Detalii produs

5904012621626
0 Produse

Referințe specifice

cod EAN13
5904012621626

Recenzii

Nu există recenzii ale clienților pentru moment.

S-ar putea să vă placă și

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
To top

Înregistrare cont nou