• La reducere!
  • -50,00 lei

Shima Edge Vented ghete moto ventilate de vară

749,00 lei
699,00 lei Economisiți cantitatea
cu TVA
7-20 zile lucratoare
5904012602373

Pantofii aerisiți EDGE VENTED sunt alegerea ideală pentru cei care se bucură de plimbări în oraș și de excursii de vară în locuri mai îndepărtate. Datorită perforațiilor locale și a construcției aerisite a limbii, aceștia mențin o circulație adecvată a aerului și oferă o senzație plăcută de răcoare chiar și în zilele călduroase. Au un nou tip de talpă realizată cu tehnologia noastră brevetată ESG™ - călcâiul conturat în diagonală și suprafața profilată pentru o aderență sporită garantează o protecție maximă. Siguranța dumneavoastră este asigurată, de asemenea, de o talpă din polipropilenă pentru rigidizarea încrucișată a tălpii și de un protector de gleznă SAP™ realizat din TPR, în timp ce zonele călcâiului, gleznei și vârfului au fost consolidate suplimentar. 

0 Produse
Mărime încălțăminte
Culoare
PRODUCATOR
GEN
STIL
Cantitate
ATENȚIE!!!.....PRODUS DISPONIBIL LA COMANDĂ.........Vă rugăm să apelați la colegii noștri pentru verificarea stocului

Descriere

Pantofii aerisiți EDGE VENTED sunt alegerea ideală pentru cei care se bucură de plimbări în oraș și de excursii de vară în locuri mai îndepărtate. Datorită perforațiilor locale și a construcției aerisite a limbii, aceștia mențin o circulație adecvată a aerului și oferă o senzație plăcută de răcoare chiar și în zilele călduroase. Au un nou tip de talpă realizată cu tehnologia noastră brevetată ESG™ - călcâiul conturat în diagonală și suprafața profilată pentru o aderență sporită garantează o protecție maximă. Siguranța dumneavoastră este asigurată, de asemenea, de o talpă din polipropilenă pentru rigidizarea încrucișată a tălpii și de un protector de gleznă SAP™ realizat din TPR, în timp ce zonele călcâiului, gleznei și vârfului au fost consolidate suplimentar. Cizmele EDGE VENTED sunt echipate cu o curea care facilitează punerea cizmei și cu sistemul inovator de lațare ATOP, pe care îl puteți acționa cu ușurință cu o singură mână, fără a fi nevoie nici măcar să vă scoateți mănușa. Pentru un confort și mai bun, modelul EDGE VENTED este prevăzut cu un burduf care facilitează găsirea poziției corecte a piciorului pe suportul pentru picioare și cu o ranforsare în zona schimbătorului de viteze. În același timp, elementele reflectorizante vă vor menține în siguranță chiar și după lăsarea întunericului. Disponibil în până la 4 variante de culori, pantoful EDGE VENTED este combinația perfectă de siguranță, confort și stil.

Ventilație maximă

EDGE VENTELAT este o cizmă creată pentru mersul pe bicicletă la temperaturi ridicate. Perforațiile localizate în zone cheie și construcția aerisită a limbii vă vor permite să vă bucurați de echitație chiar și în zilele foarte călduroase. Este modelul ideal pentru călătoriile cu motocicleta în oraș și în împrejurimile apropiate. Perforațiile nu numai că garantează circulația liberă a aerului, dar adaugă și o notă de finisare interesantă.

Nivel ridicat de protecție

Modelul EDGE VENTED este un pantof care are grijă de siguranța dumneavoastră la cel mai înalt nivel. Acesta dispune de un nou tip de talpă realizată cu tehnologia proprietară ESG. Protecția picioarelor dumneavoastră este asigurată de călcâiul conturat în diagonală și de suprafața profilată pentru o aderență sporită. Zona degetelor, călcâiul și glezna au fost întărite. Încălțămintea are o talpă din polipropilenă pentru a rigidiza lateral talpa și un protector de gleznă SAP realizat din TPR. În vederea îmbinării siguranței și confortului, am echipat modelul EDGE VENTED cu o pană pentru a facilita găsirea poziției corecte a piciorului pe talpă.

Fermoar ATOP

Conceput pentru a avea grijă de confortul dumneavoastră la cel mai înalt nivel. Sistemul inovator de fixare ATOP asigură o potrivire perfectă a ghetei pe piciorul dumneavoastră - cu o singură mână și fără a fi nevoie să vă scoateți mănușa! Cadranul intuitiv și confortabil de utilizat garantează o fixare fermă pe picior și o strângere flexibilă pe întreaga lungime a limbii.

Pentru motociclism și nu numai

Cizmele EDGE VENTED ating echilibrul perfect între siguranță, confort și stil. Aspectul casual și disponibilitatea a până la 4 variante de culoare vă permit să creați cu ele look-uri cu adevărat deosebite - pentru motociclism și nu numai! Ne-am asigurat, de asemenea, că EDGE VENTED este extrem de funcțional. O curea pentru întinderea cizmei, un tampon cauciucat pentru schimbarea vitezelor și panouri reflectorizante sunt elemente pe care le veți aprecia rapid.

Detalii produs

5904012602373
0 Produse

Referințe specifice

cod EAN13
5904012602373

Recenzii

Nu există recenzii ale clienților pentru moment.

S-ar putea să vă placă și

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
To top

Înregistrare cont nou