Shima Strato H3 ventilat cizme moto touring

849,00 lei
cu TVA
7-20 zile lucratoare
5901138309612

STRATO este un nou tip de pantof ventilat. Cizmele ușoare, de înălțime medie, sunt concepute pentru utilizarea zilnică în oraș și pentru excursii de vară în locuri mai îndepărtate. Sunt foarte bine aerisite datorită panourilor din plasă foarte mari și a căptușelii din plasă 3d. 

0 Obiect
Mărime încălțăminte
Culoare
PRODUCATOR
GEN
STIL
Cantitate
ATENȚIE!!!.....PRODUS DISPONIBIL LA COMANDĂ.........Vă rugăm să apelați la colegii noștri pentru verificarea stocului

Descriere

O nouă dimensiune în ventilație

Cizma STRATO este o nouă categorie de cizme ventilate. Datorită panourilor extinse de plasă distribuite pe întreaga suprafață a cizmei și a căptușelii din plasă 3D, acestea permit trecerea aerului și oferă un confort termic optim. Acestea garantează un echilibru perfect între siguranță și durabilitate și respirabilitate. Iar greutatea lor incredibil de redusă (doar 702 grame!) contribuie la confortul și plăcerea lor. Nu vă va fi frică de căldură în pantofii STRATO!

Lejeritatea întâlnește siguranța

Ușurința incredibilă nu exclude nivelul ridicat de siguranță pe care îl garantează cizmele STRATO. Acestea dispun de un protector de gleznă SAP™ realizat din TPU și de amortizoare de impact ArmorPlus. Au o talpă ergonomică, ranforsată transversal și o suprapunere pentru a facilita schimbarea echipamentului. De asemenea, călcâiul, glezna și vârful sunt întărite pentru o stabilitate și o încredere și mai mare pe șosea.SIMPLU!

Modelul STRATO este prevăzut cu mecanismul inovator de fixare ATOP.

Acesta vă permite să ajustați cu precizie cizma la piciorul dumneavoastră. Mai mult, o puteți face cu o singură mână, fără a fi nevoie să vă scoateți mănușa! Și toate acestea prin rotirea unui cadran. ATOP garantează o fixare fermă și stabilă pe picior, fără a vă restricționa mișcările. Modelul STRATO este, de asemenea, echipat cu o curea de tensiune, care se află atât în partea din spate, cât și în partea din față a ghetei. Încălțarea și ajustarea încălțămintei la nevoile și preferințele dumneavoastră nu a fost niciodată mai ușoară și... mai rapidă.

Vizibil din toate părțile

Cizmele STRATO sunt perfect echipate pentru ieșirile pe motocicletă. Chiar și atunci când se lasă întunericul. Și asta datorită sistemului Night Vision. Panourile reflectorizante discrete și plasate strategic vă vor face vizibil pe șosea în orice moment. Reflectoarele acoperă o suprafață foarte mare a încălțămintei și au fost poziționate astfel încât să puteți fi văzut din toate părțile. În plus, ele arată ca o notă de finisare elegantă!

Detalii produs

5901138309612
0 Obiect

Referințe specifice

cod EAN13
5901138309612

Recenzii

Nu există recenzii ale clienților pentru moment.

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Înregistrare cont nou